Söndag 14/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir riktigt lugn. Du njuter av att slippa jobba och du vägrar att göra mer än du måste hemma. En vän till familjen har en nyhet som berör både honom/henne och dig.  Du blir överraskad.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen får du möjlighet att ta tag i vissa projekt som halkat efter. När det är klart känner du dig stolt över din prestation och du unnar dig själv något onödigt och lyxigt. Det blir en härlig söndag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lugn och skön söndag. Du passar på att pyssla lite. När du har tid så tycker du om att göra fint hemma. Det ser också ut som du tillbringar en viss tid med elektronik, typ dator eller mobil idag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har en fråga som du är för feg för att ställa. Du vill inte såra din vän, samtidigt så vill du veta. Resultatet blir att du forskar i det här ämnet i hemlighet, något som kommer göra din vän ännu mer upprörd om han/hon upptäcker det.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är ofta rak i din kommunikation, men just nu så står Merkurius i ett besvärligt läge och det gör att du ofta trasslar in dig i långrandiga diskussioner. Försök att inte tappa bor den röda tråden när du berättar något.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du möjlighet att förändra något i ditt privatliv. Det kan röra sig om din ekonomi, kärlek eller ditt boende. Det är ett stort beslut att fatta, men stjärnorna är i rätt position för den typen av beslut.

 

Vågen 23/9-22/10

Söndagen glider förbi utan att du märker det. Plötsligt är det kväll och du undrar vart dagen tog vägen. Visst är det tråkigt att en hel, ledig dag försvinner på det viset, samtidigt så känner du dig ovanligt utvilad.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att behärska dig. Ditt humör är mycket labilt just nu och det drabbar hela din omgivning. Det bästa är om du stannar hemma idag och ägnar dig åt något rofyllt som att läsa böcker eller prova yoga.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir väldigt avslappnad. Du njuter av att ta det lugnt om umgås med din partner. Dagen bygger på samhörighet och det kan också finnas romantik. Som singel ägnar du dig åt dina vänner.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du svårt att fokusera dig. Dina tankar vandrar hela tiden iväg till framtiden. Försök att vara närvarande i nuet snarare än att planera för kommande sommar. Njut av det du har inte vad du tror att du kommer få.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen försöker du få ett par timmar för dig själv, särskilt om du har en familj med barn. Det är sällan du får vara ifred så de tillfällen som du kan ägna dig åt en hobby blir en oas i en stressig vardag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen satsar du på att få mycket gjort hemma. Det ser ut att vara vårröjning på gång. Ut med det gamla och in med det nya fräscha. Du vill tvinga fram våren genom att städa ut vintern.

 

 

 

 

 

Annons