Måndag 15/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du ser fram emot att jobba idag. Det ligger förväntningar i luten. Det kan vara att du är attraherad av en kollega och därför tycker att det är så kul att gå och jobba, det kan också röra sig om nya utmanande arbetsuppgifter.

 

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen så tröttnar du rejäl på en kollega som hela tiden gnäller. Du vet att den här personen är stressad, men det tycker du att alla är så att den här personen bör visa mer hänsyn.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lugn måndag då du får mycket gjort. Du har satsat hårt på att komma vidare i ett projekt och nu känner du att det äntligen håller på att lossna. Du mår riktigt bra just nu och det märks på ditt humör.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en skön och produktiv måndag. Du kommer utmärkt överrens med dina kollegor så trots att ni jobbar i högt tempo så uppstår det sällan en konflikt. Du njuter av att vara duktig på det du gör.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir stressig och du är irriterad,. Det här är en ganska jobbig influens som har dragit in över ditt tecken, men som tur är blir den inte särskilt långvarig. Det gäller bara att ta sig igenom den.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du ett besked som du väntat på. Trots att du inte blir överraskad så känner du dig både lättat och glad att allt gick som förväntat. Nu kan du äntligen slappna av och koncentrera dig på jobbet.

 

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen kommer du att fatta både bra och dåliga beslut. Tyvärr hanterar du inte stress särskilt bra så det är när du känner dig pressad som du fattar de dåliga besluten. Ta en paus när du är uppjagad.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt humör börjar lägga sig och du kan umgås med dina vänner utan att fräsa åt dem. Det blir en trevlig måndag då du är på ditt allra charmigast humör. Du är snäll, empatisk och mycket hjälpsam.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du är på en konstigt humör just nu. Ena stunden mår du utmärkt bara för att i nästa sekund känna dig deppig. En av orsakerna till de här svängningarna är Uranus i kombination med Solen. Uranus tar och Solen ger energi.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra och intensiv dag då du får mycket uträttat. Du är alltid nöjd med dig själv när du har haft en produktiv dag. Då känner du dig nyttig. En kollega trycker att ni ses alldeles för lite.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen får du en nyhet som du har svårt att ignorera fast den egentligen inte handlar om dig. Du blir drabbad indirekt och det gör att ditt humör försämras under dagen. Försök att behärska ditt temperament.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du inne i en utvecklande fas där du lär dig mycket. Det är bra om dina arbetsuppgifter är utmanade just nu eftersom det maximerar din potential. Försök att testa saker som du aldrig prövat tidigare.

 

 

 

 

 

Annons