Tisdag 16/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att hinna med under tisdagen. Det är många höga krav på dig och det gör att du blir stressad. Försök att varva ned och inte bli upprörd över små detaljer som inte går som planerat.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska lugn och skön tisdag. Du har visserligen ett högt tempo hela dagen, men du stressar inte och du gör saker som du tycker är roliga att göra. Din energi är smittsam och du jobbar på bra.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen ställs du inför ett prekärt dilemma som du måste vara försiktig när du hanterar. Risken är stor att dina kollegor blir arga om du gör fel. Försök att visa hänsyn och samtidigt vara rättvis.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra. Du satsar på att komma ikapp från förra veckan och på att ligga lite före den här veckan. Ett samtalsämne som intresserar dig kommer upp på rasten. Du inser att det finns fler som delar ditt intresse.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är på gott humör idag och det gör att dina kollegor trivs kring dig. Genom att jobba effektivt så hinner du med det lilla extra. En vän behöver din hjälp, försök att ta dig tid att lyssna på hans/hennes problem.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du svårt att ta det lugnt. Av någon anledning känner du dig ovanligt pressad. Ta ett djupt andetag och gör en lista på vad det är du måste hinna med, och en på vad du skulle vilja hinna med idag.

 

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir intensiv på ett bra sätt. Mycket kretsar kring arbete idag, men du har även tid för en liten flirt. Venus position gör dig väldigt mottaglig för signaler och själv har du en sensuell utstrålning.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är det snabba puckar som gäller och det är bra om du försöker att ge järnet eftersom det kommer att löna sig längre fram i veckan. När du visar framåtanda kan inget hindra dig från att lyckas.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar till stor del om din ekonomi, eller snarare brist på ekonomi. Du har något som du vill göra, men det tycks hela tiden handla om att du inte har pengar så det räcker för just den här hobbyn.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag utmanar du dig själv och din omgivning på något som du inte testat tidigare. Det blir en rolig och lärorik dag där du lär dig om dina brister och dina tillgångar. En kollega kommer med värdefull kritik.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ovanligt tråkig tisdag. Du har mycket att göra på jobbet, men det mesta går på rutin och inget utmanar dig intellektuellt. Du behöver mer variation för att trivas. Just nu är ditt arbete monotont.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig, utmanande och ganska jobbig. Du måste testa dina kunskaper inom ett område som du trodde att du behärskade, men som du inser att du har stora brister i. Det handlar om att våga ha fel.

 

 

 

 

 

 

 

Annons