Onsdag 17/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen får du möjlighet att prata med en kollega som du ser allt för sällan. Det blir en rolig och givande dag, inte minst på det sociala planet. Du mår toppen när du har roliga med dina kollegor.

 

Oxen 20/4-20/5

Det verkar som du blir intellektuellt utmanad idag. Normalt sett så föredrar du att jobba mer praktiskt än teoretiskt, men om du måste så kan du vara väldigt organiserad, och det är du idag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen ska du undvika att försätta dig själv i en sits som du inte kan hantera. Genom att vara drivande och bestämd kan du få igenom din vilja utan allt för stor konflikt. Mars hjälper dig att orka.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra onsdag där du lyckas blanda lagom dos med arbete och socialt umgänge. Är du singel kan kvällen bjuda på en överraskning Venus jobbar i en positiv kombination med ditt tecken.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att säga nej till en vän som ber dig om hjälp. Ditt största problem är att du egentligen inte varken har tid eller ork att stötta din vän just nu. Du har egna bekymmer som du måste lösa först.

 

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen bjuder på en del utmaningar, särskilt för jungfrur födda tidigt i tecknet. Det gäller att du inte är rädd för att ta tag i tuffa problem utan att du använder din intelligens för att lösa situationen.

 

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen blir bra för din del. Du jobbar på i ett raskt tempo och lyckas klara av sådan som du vanliga fall måste be om hjälp med. Du känner att du har lärt dig en hel del den senaste tiden och det gör dig stolt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du möjlighet att be om ursäkt för något du sagt eller gjort den senaste veckan. Om du tar den här chansen för att bli sams med din kollega är upp till dig, men det kommer att vara till din fördel på sikt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att ta det lugnt. Om tempot blir för segt på jobbet så blir du rastlös. Du känner att du behöver något att sätta tänderna i. Ett helt nytta projekt är vad du behöver. Be din chef om en utmaning.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen har du chans att rätta till ett misstag sim du gjort. Det ser inte så farligt ut vid första anblicken, men när du väl börjar nysta inser du att skadan är betydligt mer allvarlig än du trodde.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att vara koncentrerad idag. Det finns något i ditt privatliv som hela tiden pockar på din uppmärksamhet. Kanske vore det en bra idé att reda ut det här bekymret innan det drabbar jobbet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du saknar en person väldigt mycket, samtidigt tycker du att den är hans/hennes tur att höra av sig. Din stolthet gör att du håller på att missa kontakten med en väldigt bra vän. Strunta i vems tur det är att ringa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons