Torsdag 18/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har det tråkigt den här torsdagen och du hoppas på att du kan få något roligare att göra. Det behövs en förändring i din vardag och den kommer at komma i slutet av veckan eller början på nästa.

 

Oxen 20/4-20/5

Stjärnorna varnar för att inte ta en släkting på allvar. Den här personen brukar inte be om hjälp så när han/hon gör det är det bra om du lyssnar lite extra uppmärksamt. Försök att läsa mellan raderna för att klura ut lite mer.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du stora möjligheter att få hjälp på jobbet. Du behöver bara säga till så kommer flera personer till din undsättning. Det viktigaste är att du tackar för den hjälp du får och att du inte tar den för given.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det finns kärlek eller romantik i ditt horoskop idag. Det kan vara kärlek till en vän eller ett barn, men det kan också röra sig om heta känslor som du har för någon. Hur det utvecklas beror till stor del på hur mycket du vågar visa av det du känner.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är på uselt humör och det beror på ett gräl eller en diskussion som du har haft med någon. Du har svårt att acceptera att ni två inte tycker lika dant i den här frågan. Inse att även nära vänner kan vara olika ibland.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du myser som mest när du har dina nära och kära omkring dig. Det kommer att bli en härlig dag för din del och du får chansen att riktigt rå om dem du älskar. På jobbet kan en smärre konflikt uppstå.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att jobba så fort som du brukar idag. Din kropp hänger inte riktigt med i ditt vanliga tempo. Det kan vara en förkylning som ligger latent . Försök att vila mycket när du kommer hem så kan du bromsa sjukdomen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra. Du har mycket att fundera på och du gillar att ventilera dina idéer med en kollega som du litar på. Under lunchen är det bra om du passar på att ta en liten promenad. Frisk luft kommer att få dina tankar att klarna.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du är usel på att göra som någon annan säger till dig. Om din chef ger dig en direkt order så försöker du hitta sätt att kringgå den. Det ligger i din natur att ha svårt att styras av andra, så du regerar med trots rent instinktivt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn och skön. Trots att det är mitt i veckan så verkar den här dagen inte ha något vardagligt över sig. Kanske är du ledig eller så händer det något kul och annorlunda på jobbet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du kommunikationens planet Merkurius på din sida så det gäller att du utnyttjar den på ett bra sätt. Använd ditt inflytande till att övertyga dina kollegor om att du har en både bra och kreativ idé.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn, på gränsen till det tråkiga. Du har haft en händelserik vecka, men just idag avstannar det mesta och vardagen blir väldigt påtaglig. Du känner dig uttråkad. Försök att träffa några vänner som kan pigga upp dig.

 

 

 

 

 

 

 

Annons