Fredag 19/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är på riktigt gott humör. Din glädje avspeglar sig på jobbet och det får dina kollegor att må bra. Du skämtar, charmar och förtrollar din omgivning med din karisma. Just nu är du verkligen på topp.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn och skön. Du njuter av att ha en del att göra på jobbet, men inte mer än att du kan lägga ned din själ i det du åstadkommer. Du gillar att leverera snygga resultat. Kvällen ser ut att bli social.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att lyssna på andra just nu och det bror på att du har Pluto som stör ditt horoskop. Pluto är alltid ett osäkert kort och i fel position skapar den planeten garanterat oreda. Vad du kan göra de närmaste dagarna är att undvika att fatta några beslut.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra fredag. Du umgås med din familj och med dina vänner. Att vara nära dem du älskar ger dig trygghet och får dig att må bra. Du lägger omsorg på att ta hand om och vida kärlek till dina närmaste.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det fullt tempo som gäller redan från början så det gäller att du inte kommer för sent till jobbet. Stjärnorna varnar för att du är lite seg den här morgonen och du kan lätt vimsa till det de första timmarna den här fredagen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att ta beslut som rör pengar just nu. Du är rädd för att göra fel och du behöver en person till som kan hjälpa dig i den här frågan. Prata med någon som du kan lite på och som har erfarenhet av ditt dilemma.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har en del att fundera på och risken är stor att inte är så koncentrerad som du borde vara. Du gör flera små misstag och det kan bli så att du får jobba över för att rätta till dem. Försök att behålla fokus.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt humör är verkligen på topp idag, särskilt om du har en ledig helg att se fram emot. Det ligger en stark sexuell spänning i ditt horoskop. Kanske möter du någon som du blir omedelbart attraherad av.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en trevlig och ganska lugn fredag för din del. Du har jobbat hårt tidigare i veckan för att komma i kapp och nu ligger du äntligen i fas med vart du borde vara. Du kan slappna av och ta eftermiddagen som den kommer.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du och en av dina bästa vänner har väldigt olika åsikt i en fråga. Du försöker verkligen att förstå hans/hennes ståndpunkt så därför blir du sårad när han/hon inte försöker förstå vad du känner.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du reagerar starkt på en kollegas handlingar idag. Normalt sett brukar du inte lägga dig i vad andra gör, men just nu styrs du av ett starkt etiskt tänkande och det bridrar till du blir upprörd i den här frågan.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hinna med allt som du planerar idag. Det som går emot dig är att du har ett mycket tajt schema som inte lämnar utrymmer för några misstag. Du skulle behöva lite mer svängrum.

 

 

 

 

 

 

 

Annons