Söndag 21/3

02 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir det en del smågnabb hemma, särskilt om du har en partner. Ni tycks ha svårt att komma överrens i saker som berör hemmet. Det kan vara städning, diskning eller pengar.

 

Oxen 20/4-20/5

Du verkar fira något idag. Det kan vara en namnsdag, födelsedag eller någon annan bemärkelsedag. Du ofta upptagen med att umgås med familjen under helgerna. Du har inte så mycket tid över för dina vänner.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lugn, på gränsen till slö. Det har varit så mycket i veckan att du inte riktigt orkar ta dig för något idag. Unna dig en riktigt lat dag, det hjälper dig att ladda batterierna och komma i form igen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att lyssna på andra idag. Det är Månens mer negativa sida som påverkar dig och gör dig mindre lyhörd än vanligt. Din envishet förstärks av en influens från ett jordtecken. Kort sagt, du går dina egna vägar just nu.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Lyssna på dina vän, han/hon kan hjälpa dig med dina bekymmer om du bara tar till dig de goda råd som du får. Du har en förmåga att vilja lösa alla problem själv utan hjälp från andra. Ensam är inte alltid stark.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att bara ta det lugnt, vila och umgås med dem du tycker om. Du har alldeles för fullt upp med att fatta beslut och bestämma saker i veckorna så det kan vara skönt att vara passiv på helgerna.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag känner du verkligen för att piffa upp dig och gå ut för att träffa människor. Den senaste tiden har det varit arbete, familj och vila som har dominerat. Nu vill du vara lite mer social. Varför inte ta en fika tillsammans med dina vänner.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du rädd för att göra bort dig. Du träffar en person som betyder mer för dig än du vill erkänna. Plötsligt får du svårt att öppna munnen och säga något vettigt alls. Det blir en underlig situation.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir betydligt mer stressig än lördagen. Du har en del småärenden som du vill hinna med, men affärerna är inte öppna så länge och du får en rätt så sen start den här dagen. Kvällen ser ut att bli betydligt lugnare än dagen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Din förmåga att se igenom människor är starkt nedsatt så lita inte till din intuition. Använd dig av logik och slutledningsförmåga när du ska bedöma en situation.  Tänk på att allt inte är vad det ser ut att vara.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att reta en släkting just nu. Du vet precis vilka knappar du ska trycka på för att verkliggen irritera, och det värsta är att du tycker det är lite kul. Just nu är du rätt så uttråkad och behöver stimulans.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen passar du på att vila upp dig ordentligt. Det har varit en lång vecka och du behöver verkligen pusta ut lite. En vän tar kontakt med dig angående ett löfte som du gett honom för ett tag sedan.

 

 

 

 

 

 

 

Annons