Mer vår åt folket

14 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Metrologerna säger att vi får vänta lite med våren, i alla fall i Stockholmstrakten och det gör mig besviken. Jag hade sett fram emot dripp-droppande från töande snö. Det är kul när mina horoskop stämmer, många astrologer försöker att inte ta med det negativa som händer, men jag tycker att då tar man bort hälften av livet dessutom gillar jag att vara förberedd så att jag vet när något dåligt med stor sannorlikhet kommer att inträffa.

 Livet är tufft ibland, men det är faktiskt motgångarna snarare än motgångarna som får oss att växa.Klen tröst när man är mitt uppe i kaoset, men då är det sällan ord hjälper överhuvudtaget. När man är mitt upp i ett kaos, då är det bara att jobba på, göra sitt bästa och försöka lösa problemen.

En Fisk undrar om hon passar med en Jungfru, det är en utmärkt kombination. Pålitligheten hos jordtecknet passar dig bra eftersom det ger dig någon att förankra dig i. Fisken är ett vattenelement som saknar det jordnära och trygga något som hon hittar i överflöd av hos Jungfrun.

😉

Felicia

Annons