Måndag 22/3

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen har du mycket att ta tag i. Du känner dig väldigt stressad just nu och det bidrar att du inte är ditt vanliga charmiga jag.  Försök at tänka på hur du uppför dig mot dina kollegor.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag är du på strålande humör. Du känner dig både motiverad och energisk. En vän från det förflutna söker upp dig för att klara upp de menings skillnader som en gång separerade er två-. Det är på tiden att du förlåter din vän.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen har du möjlighet att utveckla en teori som du har. Det blir både givande och svårt. Det gäller att du verkligen försöker tänka utanför de vanliga ramarna. En kollega hjälper dig med kreativ rådgörning.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen backar du upp ett förslag som en kollega har, men inser att det inte är en bra idé och det gör att du blir tvingen att backa. Din kollega blir besviken på dig för ditt uppförande.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att visa sig stark. Du kommer att få svidande kritik av en person som du verkligen uppskattar och det sårar dig. Ta det inte personligt. Ditt arbete kan bara förbättras om du följer din chefs förslag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen ska du undvika att hamna i gräl med en kollega. Ditt temperament är väldigt eldfängt just nu och det kan hända att du fräser till utan att egentligen mena det. Räkna till tio när du blir arg

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar inte som du tänkt dig och det rör till det mesta den här måndagen. Du är i behov av en bra start för att inte få kaos resten av dagen. Var noga med att äta frukost, slarvar du med maten blir du trött och irriterad.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Den här måndagen blir ovanligt lugn. Du blir orolig över lugnet, men slappna av och njut. Det här är en välförtjänt paus i ett annars stressig vardag. Passa på att göra saker som du inte hinner med i vanliga fall.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att miss detaljerna idag och det kan trassla till det för dig. Det är bra om du är mer uppmärksam, särskilt på förmiddagen, annars kan det bli jobbigt längre fram i veckan för din del.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen börjar rätt så lugnt, men tempot trappas upp undan för undan. Du känner dig lite stressad, men det beror på att du ställer väldigt höga krav på dig själv. Det är tillåtet att fuska lite ibland, bara du fuskar med rätt saker.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det ser ut att bli en mötestät måndag för dig. Din charm är på topp och du kan driva igenom nästa alla beslut som du vill. Försök att utnyttja den här medvinden till din egen förmån så kommer det blir riktigt bra dag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att våga avstå från beslut. Vanligtvis har du problem med att bestämma dig, men en influens får dig att bestämma dig lite väl fort just nu. Ta dig tid at tänka efter innan du meddelar ett beslut.

 

 

 

 

 

 

 

Annons