Tisdag 23/3

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen ska du inte tveka om du får ett erbjudande som frestar dig. Just nu har du säkra instinkter som vägleder dig så lita på dem. Våga satsa lite extra de här kommande dagarna.

 

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir mycket mer stressig än du skulle ha önskat och det beror till stor del på att en kollega har blivit sjuk. Du är tvungen att arbeta mer effektivt än annars och det lämnar väldigt lite utrymme för kreativ frihet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen blir du väldigt sugen på att göra av med pengar. Det är något som du har råd med, men som du egentligen inte behöver. Frågan är om du inte borde spara pengarna till något vettigare.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du tycks ha problem att få ditt privatliv att gå ihop med ditt arbetsliv. Hur du än försöker att pussla så vill inte dygnets timmar räcka till. Du måste skära ned lite, både på dina ambitioner på jobbet och på ditt sociala liv.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen har du svårt att säga nej till en kollega som ber dig om hjälp. Visst tycker du att det är kul att kunna göra en insats, men det är inte lika roligt när du märker att du inte kommer hem i tid på grund av att du hjälpt någon annan.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag ska du vara extra uppmärksam på en kollega. Det är inte på vad hon säger du ska vara uppmärksam utan på vad hon undviker att prata om. Du har länge funderat över den här personens beteende och idag kan du få ett svar.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir inte som du planerat men det beror på att du har svårt att komma gång direkt på morgonen. Det behövs en hel del kaffe för att du ska vaka idag. Kanske borde du försöka att lägga dig lite tidigare.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen är du mer effektiv än du brukar. Med draghjälp från Saturnus så blir du mer driven och explosiv än du brukar. Du har en massa roliga idéer som du vill förverkliga, men då behöver du ha chefen på din sida.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du är lite mer försiktig än vanligt och det gör att människor som aldrig mött dig tidigare kan uppleva dig som en aningen blyg. Det är tveksamt om det är det intryck som du vill ge. Visa ditt vanliga spontana jag istället.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte så effektiv som du kunde vara just nu. Det kan bero på att du drömmer om framtiden. Antingen är du nyförälskad eller så finns det en annan anledning till att dina tankar börjar vandra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hinna med allt som du vill just nu. Dina intentioner är bra, men resultatet bara halvt godkänt. Egentligen skulle du behöva vara lite mindre ambitiös och lite mer realistisk, då kommer det att gå bättre.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en innehållsrik dag som färgar av sig på resten av veckan. Om du upplever den här tisdagen som positiv eller negativ beror mest på hur du mår i övrigt. Om du mår bra så älskar du utmaningar men känner du dig hängig är risken stor att du inte orkar med.

 

 

 

 

 

 

 

Annons