Onsdag 24/3

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det finns en person som irriterar dig mer och mer. Kanske borde du försöka prata med henne så att ni kommer överrens. Egentligen är det bara småsaker som du retar dig på och de kan du lätt förändra.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är rastlös idag och det beror på att du har en känsla av att något är fel. Undersök din föraning så kommer du att få reda på varför du är så nervös. Just nu är din intuition mycket hög tack vara Månens påverkan.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att hinna med på eftermiddagen och det beror främst på att du lät en arbetsuppgift ta för lång tid under morgonen. Nu har du halkat efter så det är bara att jobba på genom att öka tempot.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig inte riktigt i form. Du har slitit hårt den senaste tiden och nu säger din kropp ifrån. Ignorera inte de varningssignaler som du får för då blir det bara ännu värre. Känner du dig sjuk så stanna hemma.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är rasande på en kollega för att han/hon har mage att kritisera dig inför andra. Du kan visst ta kritik, men du fördrar att få din feedback lite mer privat. Nu känner du dig bortgjord inför dina kollegor.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag får du reparera misstagen efter en slarvig kollega och det gör dig arg. Det är bättre att du tar upp det här problemet direkt med personen i fråga än att du går och ältar det hela dagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Du väntar på ett meddelande antingen per mail, post eller genom ett samtal. Tyvärr drar det här beskedet ut på tiden och det gör dig nervös. Om du inte hör något så kontakta personen ifråga för besked istället för att äta upp dina naglar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara ganska kaxig mellan varven och då är det lätt att irritera en kollega som redan nu tycker att du är lite väl nonchalant. Försök att inte kliva på din arbetskamrats väldigt ömma tår.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen handlar om att försöka få grepp om arbetet den här veckan. Du måste stämma av hur långt du har kommit och om du kommer att klara av resten av veckan utan hjälp utifrån.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Merkurius, kommunikationen planet styr i hög grad ditt tecken just nu och det gör dig mer verbal än annars. Du pratar, skämtar och till och med flirtar på jobbet. Dina kollegor är positivt överraskade.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är det väldigt intensivt på jobbet och det gör att du inte hinner med din familj lika mycket som vanligt. Ta dig tid för dem idag och strunta i att jobba över även om det behövs. Ditt privatliv är lika viktigt som jobbet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen går fortare än du trodde och innan du hinner blinka är du på väg hem igen. Kvällen blir mysig och social. Har du en partner kan den till och med bli romantisk om du inte är allt för trött.

 

 

 

 

 

 

 

Annons