Torsdag 25/3

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen funderar du på att ändra något i din vanliga arbetsrutin. Det kommer att gå bra om du bara diskuterar det med dina kollegor så att de inte känner sig överkörda av dig. Var diplomatisk.

 

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir rätt så aktiv. Du har en hel del som du vill hinna med för att ligga bra till inför fredagen. För dig är det viktigt att alltid ligga steget före, det underlättar när det oförutsedda inträffar.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu känner du dig inte så pigg som du kunde vara. Du är ständigt trött och du har svårt att koncentrera dig. Försök med vitaminer och massor av grönsaker. När du tänker på vad du äter så mår du bättre.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att vara alla till lags idag så det är lika bra du ger upp. Genom att ta det lugnt och inte stressa igenom dina arbetsuppgifter så når du det bästa resultatet. Visa att du kan arbeta metodiskt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar mycket om känslor. Just nu är du väldigt uppeldad och har svårt att samla dig. Det är särskilt en person som får ditt hjärta att fladdra lite extra, men det är inget du erkänner, ens för dig själv.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är stolt över att du är så duktig på jobbet, men glöm för den sakens skull inte bort att du också har ett privatliv att måna om. Dina vänner saknar dig eftersom du oftast är för trött för att umgås på kvällarna.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lovande för din del. Du har några projekt som du påbörjat tidigare i veckan och idag ser du till att avsluta dem. En vän vill att ni ska ses efter jobbet och det vill du gärna förutsatt att du orkar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du en del saker som du måste ta hand om och du gör ditt bästa för att vara så effektiv som möjligt. En vän har en del frågor beträffande ditt privatliv. Du känner dig tveksam till hur mycket du vill avslöja.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en enorm karisma just nu och den hjälper dig när du försätter dig i knipa vilket du gör mellan varven. Din charm och din förmåga att övertyga omgivningen om din oskuld är din största tillgång just nu.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen är ganska lugn för din del. Visst jobbar du, men inte särskilt hårt. Det här är ett tempo som passar dig bra. E vän till familjen kommer med trevliga nyheter som får dig att må bra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara stark när andra är svaga. Du måste stå upp för din och dina kollegors åsikter även om alla andra backar. Det blir en krävande uppgift som du klarar galant tack vara styrkan från Mars.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att fokusera dig idag. Dina tankar fladdrar hela tiden fram och tillbaka. Det finns en person i din närhet som hela tiden lyckas att göra dig nervös. Försök att koncentrera dig lite extra när han/hon är i närheten.

 

 

 

 

 

 

 

Annons