Fredag 26/3

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en riktigt bra fredag både hemma och på jobbet. Trots att tempot är högt och du har mycket att göra så är du på ditt allra charmigaste humör och då är du svår att motstå för alla i din närhet.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu satsar du på säkra kort. För dig är det viktigt att hinna med det du förutsatt dig att hinna så du skippar extra projekt tills nästa vecka. Kvällen ser ut att bli mysig. Du umgås med din familj eller dina vänner.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Ditt humör är väldigt bra just nu. Trots att du faktiskt stöter på en del problem idag så känner du dig i form när kvällen kommer. Det ser ut som du har några särskilda planer för just den här kvällen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag satsar du på att avsluta inför helgen. Jobbbar du helger så blir det lugnt annars så ser du fram emot en lång skön ledighet. En vän som du inte träffat på länge dyker upp helt oväntat.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen ska du passa på att fråga din kollega om vad han/hon menar med sina antydningar. Det är ingen idé att du går hem och grubblar hela helgen. Det är bättre att få klarhet i vad det är som är på tok.

 

Jungfru 23/8-22/9

Om du ska träffa en släkting idag bör du vara beredd på det oväntade. Den här personen har något som han/hon vill berätta för dig och det kommer att blir en total överraskning. Kvällen ser ut att bli social.

 

Vågen 23/9-22/10

Det verkar som du är aningen stressad idag. Kanske har du bjudit någon på middag eller så ska du bort efter jobbet. Du försöker smita lite tidigare, men ödet spelar dig inte i händerna och du får bli kvar ända till du slutar i vanliga fall.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir riktigt bra. Du har en positiv energi som genomsyrar både ditt arbete och ditt humör. Du lyckas att få de flesta i din omgivning att bli på gott humör tack vare dina skämt och din entusiasm.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du undviker tunga arbetsuppgifter idag. Du är inte på humör att slita hårt så om du kan så överlämnar du det till någon annan. En kollega blir lite sur eftersom han/hon tycker att du smiter undan ditt ansvar.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen får du möjlighet att ge någon ett besked som de väntar på. Var inte orolig även om det är ett negativt besked som du har. Ibland är det bättre att få ett svar än att gå omkring och grubbla.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Håll i pengarna idag annars är det lätt att de försvinner på något fullständigt onödigt. Du har en indikation i ditt horoskop som uppmuntrar till slöseri. Du kommer behöva pengarna till andra utgifter.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rätt så seg och du längtar till du får gå hem. Det är sällan du har den här typen av dagar, men den här fredagen bjuder bara på slentrian, inga överraskningar. Kvällen ser betydligt trevligare ut.

 

 

 

 

 

 

 

Annons