Lördag 27/3

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du känner dig full av energi och livslust idag. Det var länge sedan du var så här pigg. Nu behöver du verkligen något kul att göra. Unna dig att ägna dig åt en hobby eller något annat du tycker om.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir här en fullmatad dag från morgon till kväll. Du är ofta upptagen på helgerna och det gör att du ibland halkar efter med sådant som du skulle vilja hinna med hemma. Idag blir inget undantag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har äntligen tid att pusta ut och det tycker du känns bra. Det har varit en intensiv vecka så du behöver verkligen en paus i vardagen. En vän före slår att ni ska hitta på något tillsammans, det blir en trevlig eftermiddag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det ligger fest i luften för alla kräftor. Det verkar som du antingen är bortbjuden eller har bjudit in vänner själv. Det ser ut att bli en underbart lyckad kväll om du ser upp med svartsjuka. Tänk på att du är oemotståndlig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du tag i hemmet på allvar. Du har inte gjort en rejäl vårröjning ännu och den sista tiden har solen avslöjat både en och annan dammråtta för dig. Nu vill du ha riktigt rent och snyggt hemma.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagens ämne är känslor, eller bristen på dem. Du och din partner diskuterar din oförmåga att visa ömhetsbetygelser offentligt. Din partner gillar att kramas och pussas, medan du föredrar att hålla en lägre profil.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en skön och lugn förmiddag du äntligen har chansen att bara dig själv utan krav från omvärlden. Du känner dig utvilad och redo för en lång skön helg. Kvällen verkar bli mer party betonad.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en härlig dag att se fram emot. Efter en rolig med jobbig veckan så unnar du dig en sovmorgon om du kan. Det är sällan som du kan sova ut ordentligt. Dagen består av en hel del impulsshoppande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att uttrycka dig klart idag. Du vet precis vad du vill säga, men orden som kommer ur din mun är vaga och svårtydda. Det är bristen på kommunikation med Merkurius som ställer till det för dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du verkar ägna en del eller större delen av dagen åt arbete. Det ser ut som du inte hinner vila så mycket som du skulle behöva. Boka inte in en massa aktiviteter till kvällen, då kommer du att vara för trött för att orka med.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lugn och avslappnad lördag som ägnas åt att umgås med främst familjen. För dig är det viktigt med de här helgerna eftersom de ger dig en skön paus i vardagen. Du hinner ladda om batterierna.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir kanske inte så lugn som du hoppats på, men du hinner med en massa projekt som blivit kvar från veckan. Eftermiddagen ser ut att kunna bjuda på en överraskning i form av ett sms eller ett samtal.

 

 

 

 

 

 

 

Annons