Söndag 28/3

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen passar du på att vila dig ordentligt. Egentligen kan du skippa att stiga upp ur sängen under den här dagen. Du behöver extra sömn och resten av tiden kan du ägna åt något trevligt som en film eller en bok.

 

Oxen 20/4-20/5

Du passar på att vara ute så mycket som möjligt idag. Det var länge sedan som du hann med att tillbringa nästan en hel dag utomhus och du njuter av den friska luften. För dig är det viktigt med närheten till naturen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lugn och skön. Du ägnar dig åt några mindre projekt och kanske någon form av träning. Har du ett förhållande så handlar en stor del av den här dagen om att umgås tillsammans.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du chansen att prata med någon som du inte hört av på länge. Det blir ett kärt återseende som du verkligen längtat efter. Kvällen ser ut att bli väldigt tidig. Du behöver din skönhetssömn.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra söndag som du ägnar till att umgås med din familj så mycket som möjligt. Det var länge sedan du kände dig så fräsch och utvilad som du gör idag. Du njuter verkligen att vara tillbaka i form igen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lång och skön söndag om du har möjlighet att vara ledig. Om du arbetar så verkar det som du gärna hakar upp dig på detaljer, försök att se helhetsbilden istället. Kvällen ägnar du åt en hobby av något slag.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har en del att göra idag och det verkar som om du måste organisera din dag för att få alla projekt att gå ihop. Var inte så ambitiös. Helgen är till för att slappa och ta det lugnt. Du behöver din vila.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en härlig söndag med mycket socialt umgänge. Det verkar som du träffat en ny vän eller bekant som fascinerar dig. Ert umgänge är väldigt intensivt just nu, men se upp så att ni inte börjar gå varandra på nerverna.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir inte riktigt som du tänkt dig, men det blir bra ändå. Du ägnar en stor del av den här söndagen till att planera något i framtiden. Det kan vara en fest, en resa eller något evenemang .

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du väldigt svårflirtad. Din envishet förstärks av att du har extra jord i ditt tecken och det gör att du väljer att gå din egen väg och vägrar att lyssna på goda råd. Försök att inte vara så hallstarrig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

En vän vill att du hör av dig eftersom det var länge sedan som ni sågs och hon/han tycker att det är din tur att ringa. Själv är du inte så noga med formaliteterna, du anser att den som vill träffas kan slå en signal.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn, på gränsen till tråkig söndag. Du önskar att du hade något spännande på gång, men alla äventyr lyser med sin frånvaro. Varför inte slappa i soffan med en bok, eller ta en lång skön promenad.

 

 

 

 

 

 

 

Annons