Måndag 29/3

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Måndagen kan bli stressigare än du tänkt dig eftersom du har mycket att göra både på jobbet och hemma. Nyckeln till att få den här dagen att fungera så smidigt som möjligt är at ta en sak i taget och i inte starta för många projekt åt gången.

 

Oxen 20/4-20/5

Du känner piggare än på länge och det märks också på ditt sätt att arbeta. Dina kollegor får njuta av en glad och harmonisk arbetskamrat vilket skapar en positiv stämning. Privat har du fullt upp med påskpysslet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra dag som bjuder på en del utmaningar, men inget som du inte klarar av. Du gillar att ha fullt upp, men inte att stressa. Det här blir en perfekt dag med massor av måsten, men ingen press.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen testar du några nya idéer på en kollega som reagerar med massor av entusiasm. Ibland undrar du om den här personen spelar eftersom hon/han kan framstå som oäkta. Var inte orolig, han/hon är precis så klämkäck som han/hon verkar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu skvallras det en hel del på din arbetsplats och risken är stor att du blir föremål för en del struntprat. Bli inte sårad, utan räkna med att dina verkliga vänner inte lyssnar till den här typen av förtal.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du kan bli väldigt jobbig när du är stressad. Du påbörjar olika projekt, men har inte ro att avsluta dem på ett effektivt sätt. Du måste använda dig av din talang för organisation och strukturera din dag bättre.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har problem med att nå fram till din partner eller en nära vän. Venus i kombination med Merkurius antyder att det finns en fnurra på tråden. Försök att vara ärlig med dina känslor, även om du känner dit utsatt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du möjlighet att ändra på något som kan komma att påverka dig långt fram i tiden. Det kan verka vara en obetydlig detalj i dagens läge, men dess inverkan på framtiden kommer att bli klar de närmaste veckorna.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir en dag då du arbetar med att få ett grepp om den kommande veckan. Med påsken så nära så känner du att du måste ha någon form av plan för att få allt att fungera, både hemma och på jobbet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner att det är vår på gång och det påverkar dig positivt. Du blir snällare och mer villig att lyssna på andra. Dina kollegor uppskattare den här nya sidan hos dig. Kvällen bjuder på underhållning.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Var försiktig med onödiga inköp så här i början av veckan. Du kommer att upptäcka att du har en hel del utgifter i slutet på perioden och då är det bra om du har pengar kvar. En kollega tycks irritera dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har mycket mer humor än vanligt och det gör dig lekfull och busig. Du gillar att driva med dina medmänniskor, även om du försöker att vara snäll och inte såra någon. Just nu påminner du mest om en kattunge.

 

 

 

 

 

 

Annons