Tisadag 30/3

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en bra dag även om du är lite mer stressad än vanlig. Var noga med vad du stoppar i dig när du har så här mycket att göra på jobbet, annars kan din mage lätt hamna i olag.

 

Oxen 20/4-20/5

Du undrar över en kollega som ena stunden är vänligheten själv för att i nästa fräsa som en skadad katt. Kanske borde du försöka att fråga din kollega vart felet ligger. Ibland hjälper det bara att få prata av sig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara väldigt stöddig ibland och det irriterar en kollega mer än han vill erkänna. Även om du är bäst på ett område så är det bra om du inte gnuggar det i ansiktet på dem som inte är lika duktiga.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska lugn och det gör dig nervös. Du hade räknat med ett rätt så högt tryck på jobbet idag och nu undrar du när det kommer att smälla till. Se till att ligga steget före så länge du kan så kommer det att ordna sig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du väldigt segstartad på morgonen och risken är stor att begår ett misstag som du inte skulle ha gjort om du var piggare. Du slarvar med sömnen eftersom du anser att du inte har så mycket behov av att sova.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska bra tisdag. På arbetet handlar dagen mycket om rutin. Du har en del projekt som du satte igång igår och nu måste du avsluta dem innan påsken. Kvällen blir social. Du träffar dina vänner eller din familj.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du möjlighet att genomföra en idé som du gått och klurat på länge, men som du inte har haft tid att ta tag i. Var försiktig med en kollega som är avundsjuk på dig. Han/hon kan lätt baktala dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt effektiv idag och det gör att du känner dig nöjd med dig själv. Tänk på att bli bättre med de bitar som har med ekonomi att göra. Så fort det handlar om siffror så försöker du smita undan.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Någon ifrågasätter din intelligens idag och det är nästan det värsta man kan göra. Det finns inget som du avskyr mer än att bli idiotförklarad. Den här personen kommer att få äta upp varenda ord som han/hon har sagt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har inget emot att arbeta hårt idag och imorgon bara du veta att du kan ta det lugnt till påsken. För dig är det viktigt att få en längre sammanhängande paus från jobbet ibland. Du behöver vila upp dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen drabbar du av dåligt samvete för något som du lovat men som du inte hunnit med. Ta tjuren vid hornen och be den person som du gav löftet om ursäkt och förklara att det har varit för mycket den senaste tiden.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte särskilt rädd av di just nu. Mars ingjuter mod i ditt tecken och det får dig att testa gränser på ett helt nytt sätt. Den här styrkan är tillfällig så passa på och njut av den nu när du har den.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons