Askonsdag

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir en energisk dag då du måste tänka dig för ordentligt. Du har en förmåga att göra små misstag som inte märks till en början, men som kan bli förödande på sikt. Var uppmärksam.

 

Oxen 20/4-20/5

Du satsar på högt tempo och hård koncentration idag vilket gör att dina kollegor upplever dig som grinig. Tala om för dem att du inte alls är sur utan bara fokuserad och behöver få jobba ifred.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Kommunikationens planet Merkurius gynnar dig idag och det ger dig massor av positiv energi. Du känner dig sprudlande glad utan att veta varför. En kollega tittar lite extra på dig just nu. Han/hon tycker att du är attraktiv.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att hålla samma höga tempo hela dagen som det du startar med. Försök att få så mycket som möjligt gjort innan du tar lunch. Efter maten kommer all din energi vara bortblåst och du jobbar inte särskilt effektivt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du tar det lugnt idag. Eftersom du inte mår så bra så slappnar du av och låter andra axla ansvaret. Ibland är det skönt att låta sig ledas snarare än att leda. Kvällen handlar om att visa sina känslor öppet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite retfull idag och det vet du om, men du kan inte hjälp det. För dig är små spratt ren livsnjutning och du ägnar en stor del av dagen åt dina busiga upptåg. Det här är en sida av dig som dina kollegor inte sett tidigare.

 

Vågen 23/9-22/10

Det verkar som jobbet går som på räls just nu. Du har hittat en bra arbetsrytm och det hjälper dig när det börjar bli stressigt. Du kan råda rätt mycket över din arbetsdag och det passar dig väldigt bra.

 

Skorpionen 23/10-21-11

En del av den här dagen verkar du ägna åt någon form av fysisk aktivitet. Det kan vara allt från ett stenhårt pass på gymmet till en rask promenad på väg hem från jobbet. Det viktiga för dig är att få röra på dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Underskatta inte din kollegas avundsjuk. Du kan lätt bli föremål för skvaller och då är det bra om du stoppar det innan fjädern blir en hel hönsgård. Avundsjuka är försåtlig och inte alltid lätt att upptäcka.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du väldigt effektiv och det är bra. När du jobbar målmedvetet så imponerar du på din chef. Du är oftast en väldigt strävsam person, men den senaste tiden har du haft en tendens att dagdrömma.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att vara så allvarlig som du borde idag. Du vill gärna lägga i lite skämt i arbetsdagen eftersom du anser att humor bryter isen och lättar upp stämningen. Din chef håller inte med dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra dag, särskilt för fiskar födda sent i tecknet. Du har en gynnsam influens när det gäller arbete och pengar. Kvällen blir lugnare än du planerat och det kan vara en skön överraskning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons