Skärtorsdag

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Om du jobbar hela dagen idag så har du ett högt tempo från det du börjar till det du slutar. Du känner en stor press på dig att hinna med så mycket som möjligt. Du vill visa vad du kan.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag avslutar du det mesta inför påsken och det är bra. Du gillar inte att börja en ledighet med en massa ofärdigt arbete liggandes. En kollega behöver dina råd i en svår fråga. Använd dig av din erfarenhet i ämnet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är vänligheten själv idag och du hjälper dina kollegor utan att de behöver fråga. Det är sällan som du är så här medkännande, men idag influeras du av Månens empati och det gör dig blödig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Månen påverkar även Kräftor födda i början av tecknet, men här har det en mer drivande energi. Månen förstärker din initiativförmåga och din intuition. Kvällen blir lugn men väldigt mysig.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du styrs av Solen och därför så påverkas ditt humör mycket av vädret just nu. Skiner Solen så strålar du, men är det moddigt och regntungt ute så blir du sur och grinig. Använd dig av den här kunskapen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du planerar inte att flyga till blåkulla ikväll, men det verkar som du har någon fest på gång. Tänk på att jungfruns tecken kan påverkas stark av de krafter som är i rörelse ikväll och det kan göra ditt humör oberäkneligt.

 

Vågen 23/9-22/10

Du anser att du har rätt i en fråga, men din kollega hävdar att du har fel. Tyvärr är det här en fråga som är väldigt subjektiv och det gör att den blir svår att bedöma. Varför inte ger er båda lite rätt?

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar det lugnare idag än igår. Just nu orkar du inte hålla ett högt tempo flera dagar i rad och det beror på att din kropp inte är i toppform. Unna dig en tidig kväll så att du får sova ut ordenligt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det verkar som det är fest på gång för dig. Ditt horoskop antyder socialt umgänge och massor av skoj. Det var länge sedan du unnande dig en riktig utekväll. Nu är det dags att släppa loss ordentligt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen och framförallt kvällen handlar om ovanliga möten. Du träffar en person som är både unik och spännande. Frågan är om det här inte är en lite för farlig bekantskap för dig. Var försiktig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att koncentrera dig idag. Egentligen vill du gå hem från det du kommer till jobbet till dess att du tar din jacka och går. Du har ingen arbetslust alls idag. Kvällen blir trevlig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir ganska jobbig för dig. Du känner av de underströmmar som finns i ditt horoskop och det gör dig nedstämd trots att inget är fel. Oroa dig inte, det här är en högst tillfällig influens.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons