Långfredag och första april

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lång och lugn långfredag för din del. Du njuter av vänner och familj. En släkting har en nyhet som han/hon vill dela med alla. Du blir väldigt överraskad. Kvällen kan inbjuda till romantik.

 

Oxen 20/4-20/5

Du ägnar en hel del av den här dagen till att göra fint hemma. För dig är påsken inkörsporten till våren och du vill att det ska synas att det snart är vår. Fram med både påskris och häxor.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

För dig försvinner fredagen i en enorm fart. Du har haft en stressig vecka så du såg fram emot en lugn helg, men släktkalas och äggätning avlöser varandra och på kvällen är du både mätt och trött.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du möjlighet att pyssla lite hemma och det tycker du är skönt. Du har inte hunnit med att förbereda påsken särskilt mycket så en extra dag till äggköp och påskrisdekorationer är välkommen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen har du möjlighet att bara ta det lugnt och slappna av. Frågan är om du har ro i kroppen till att slöa. Troligtvis ställer du till med kaffekalas eller en improviserad middag bara för att få lite liv och rörelse omkring dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under långfredagen är du aktiv. Du passar på att hinna med sådant som du inte hunnit med under resten av veckan. För dig är det här en värdefull extra helgdag som du vill spendera med din familj.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att inte vara i vägen idag. Vart du än vänder tycks det finnas någon som har något nyttigt att göra medan du bara känner dig överflödig. Njut av att slippa jobba för en gångs skull.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en bra inledning på den här långfredagen. Utan att veta det har du lyckats rädda den här dagen från en katastrof genom att undvika att handla i en viss situation. Själv är du omedveten om ditt hjältedåd.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen får du möjlighet att riktigt rå om din partner. Det var länge sedan ni ägnade en hel dag bara åt er själva. Det här kommer att göra underverk för förhållandet. Tillåt dig vara romantisk.

 

Stenbocken 22/12-19/1

För dig handlar hela påsken om familjen. Du älskar allt från äggritning till påskskinkan. Fredagen är den dag då du förbereder själva påsken tillsammans med dina nära och kära. Det blir en dag fylld med god mat och pyssel.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Ditt behov av att vara ensam ger sig till känna idag. Varför inte ägna ett par timmar åt någon hobby. Då kommer du bort från allt hemma och kan sitta och filosofera lite för dig själv. Alla behöver en paus ibland.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner ett tvång av att fixa och dona hemma trots att du inte är särskilt förtjust i påsken. Varför köpa påskris, när du tycker att de är så fula. Strunta i alla påskägg och harar, lägg pengarna på något du vill ha istället.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons