Påskafton

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir gemytlig. Du ägnar dig åt att leta ägg, umgås med familjen och äta för mycket mat. Kvällen ser ut att bli ganska livad. Du verkar vara inbjuden till en middag eller en fest tillsammans med vännerna.

 

Oxen 20/4-20/5

Som Oxe månar du om familjehögtider som påsk, midsommar och jul. Även om just påsken inte är så stor för dig så försöker du att göra det hemtrevligt med lite extra god mat och massor av godis.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det verkar som du arbetar på ett eller annat sätt idag. Ditt horoskop handlar om praktiskt arbete så det kan också röra sig om matlagning inför en fest. Kvällen blir trevlig, du umgås tillsammans med din familj.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ett överflöd av både ägg och godis. Du njuter av att vara tillsammans med dem du tycker om. En riktig familjedag som passar den hemkära Kräftan. Se upp så du inte får magknip av allt godis bara.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du vill spendera påskafton med dem som står dig närmast inte hela släkten. För dig är det skönt med ett stillsamt firande. En god middag, en bra film och trevligt sällskap är det bästa receptet om du ska trivas.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir ganska stressig, men det beror på att du ställer så höga krav på dig själv. Du vill räcka till för alla och det gör att du glömmer bort dina egna behov. Dra ned på ambitionen och njut av att träffa personer som du inte ser så ofta.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lekfull och trivsam. Du umgås både med familj och med dina vänner. Under kvällen väntar en överraskning som kommer att chockera dig en smula. Det här hade du aldrig kunnat räkna ut.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir stillsam eftersom du undviker både påskharar och välvilliga häxor så gott du kan. För dig är alla högtider påfrestande och du föredrar en stillsam middag med familjen framför ett rejält släktkalas.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra. Du ser ut att umgås med en massa människor, både vänner och nya bekanta. Det kan röra sig om en fest, men det kan också vara att du arbetar med något serviceyrke där du kommer i kontakt med mycket människor.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du oroar dig väldigt mycket just nu. Det är tydligen inte helt bra mellan dig och din partner. Ert största problem är att nu undviker att vara öppna emot varandra. Du vill inte skylta med dina känslor och din partner upplever dig som undvikande.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar helt klart om familjen. Även om både inslag av både lax och ägg kan förekomma så är det främst en dag då man samlar sina nära och kära omkring sig. Kvällen ser ut att bli riktigt lugn.

Fiskarna 19/2-20/3

När alla andra är på släktkalas och frossar i för mycket godis verkar du vara på party humör. Den här påskaftonen handlar om möten med nya spännande människor. Letar du efter kärleken så kan det här vara kvällen ni träffas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons