Påskdagen

15 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det här verkar vara en dag som du använder till att reflektera. Du tar dig sällan tid att fundera över din tillvaro, men tystnaden den här dagen uppmanar till eftertanke. Kvällen blir överraskande trevlig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är trött och vill inte umgås med någon. Efter en intensiv inledning på den här helgen så uppskattar du att ha bara din närmaste familj omkring dig utan några krav. Det blir en skön söndag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du fortsätter att fira påsken med resten av släkten. För dig blir det ofta flera kalas eftersom det verkar vara omöjligt att samla ihop alla på en och samma gång. Visst är det roligt, men också jobbigt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du tar det lugnt idag. En stor del av den här påskdagen verkar vara utomhus. Du njuter av att vara ute i den friska luften. Har du en partner så är det här ett bra tillfälle att ventilera era känslor och drömmar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du undviker en person i din bekantskapkrets som vill få tag på dig. Egentligen är det här mer en bekant än en vän och det gör det ännu svårare att tala om att du faktiskt inte orkar med henne just nu.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att ta dig upp ur sängen idag. För mycket mat, dricka och godis gör dig illamående. Försök att ta det lugnt och undvik allt för stora projekt. Ibland måste man få vila, särskilt efter en sån här helg.

 

Vågen 23/9-22/10

Påskdagen tillbringar du snarare med vänner än med familjen. Du försöker fördela din tid så rättvist som möjligt. Igår vad det släkten som gällde och idag är det dina kompisar. Det blir en trevlig kväll.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är i behov av att träffa några vänner och sitta och skvallra lite. Det var länge sedan du hade en riktig kompiskväll utan att gå ut. Varför inte bjuda in dina vänner på ett spontant knytkalas.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en del att fundera på när det gäller något som nyligen skett i din familj. Det kan vara ett par som brutit upp, någon som valt att flytta eller någon som har gått bort. Du behöver tid att smälta den här nyheten.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lagom slö. Du har inga riktiga måsten idag och det passar dig bra. Har du möjlighet så hör du av dig till en vän som du inte träffat på länge. Han/hon har funnits i dina tankar den senaste tiden och nu vill du ta kontakt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att bara ta det lugnt och njuta av den här dagen. Du känner dig rastlös, irriterad och väldigt lättretad. Det är Plutos position som framkallar de här känslorna hos dig. Försök ignorera dem.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en underbart slö påskdag för din del. Att ligga i sängen och kolla på film verkar vara lagom mycket aktivitet för dig. En vän vill att ni träffas på kvällen. Du vill gärna, men frågan är om du orkar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons