Vårstädning för hjärnan

23 mar, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag läste en artikel om vårstädning både i hemmet och i huvudet. I den artikeln stod det att vi mår bra som människor om vi har ordning omkring oss. Själv tror jag på organiserat kaos, även om jag har märkt att jag faktiskt blivit noggrannare desenaste åren. Detaljer som att aldrig lägga på en skrynklig duk, putsa besticken när man har middagsbjudning och faktiskt bry sig om att bädda sängen, i alla fall på helgen, är saker som har smugit sig på med åren.

Det konstiga är att tanken på vårstädning tilltalar mig. Den är skönt att riktigt röja hemma och bli av med allt gammalt bråte som samlats på hög. När jag är klar brukar jag belöna mig med att gå och handla något riktigt fin till hemmet. Det är kul att piffa upp med massor av härliga tulpaner och en snygg duk när hemmet i övrigt är rent.

Att ta en långpromenad och bara sitta och filosofera en timme är vårröjning för själen. Absolut stillhet är någon som vi stressade storstadsmänniskor inte är bortskämda med. Det är nyttigt att ta sig den här tiden för att reflektera över livet. Belöningen för mig är att skämma bort utsidan såväl som insidan. En SPA-behandling eller en snygg vårjacka blir en bra morot för att komma igång med att städa upp både i hemmet och i huvudet.

Annons

En kär Oxe har fallit för ett Lejon vilket är en tuff, men inte ovanlig kombination. Lejonet är karisma, men kan bli väldigt krävande när det gäller uppmärksamhet. Frågan är om du orkar med all passion och svartsjuka i längden.

Rajka, det där med att be om ursäkt kommer nog mer från din uppfostran än från Lejonets tecken. Lejonet däremot vill ha uppmärksamhet och bekräftelse. Du måste ha ett jobb där du kommer i kontakt med människor. Din charm och din karisma utvecklas bäst i en miljö där du får tänka både kreativt och självständigt. Prova att jobba i en butik, eller inom media och reklam.

Beata, Kräfta och Tvilling är en tänkbar kombination, fast inte den bästa. Jag kan misstänka att du är född tidigt i tecknet och då har Tvillingen en extra attraktion för dig.

Det känns som om Väduren går in i en jobbig fas då hon/han har svårt att känna sig nöjd med sitt arbete/skola. Du behöver en utmaning att sätta tänderna i, något som får dig att sluta grubbla på tråkiga problem som du ändå inte kan påverka just nu. Försök att hitta en hobby som utmanar dig både fysiskt och psykiskt.

🙂

Felicia

 

Annons