Måndag 5/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att motivera dig att göra nytta idag. Du är trött och däst efter en lång påskhelg och nu vill du bara sova. Försök att aktivera dig lite. Ta en promenad eller kör ett hårt pass på gymmet.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lagom slö för din del. Du har varit aktiv hela helgen så du förtjänar att lata dig lite. Eftermiddagen ser familjär ut, kanske en bio eller ett restaurangbesök. Det blir en tidig kväll för din del.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har lätt för att göra av med pengar idag, men inte mer än du kan avvara. Du gillar att skämma bort dig själv med lite lyx. Det här är en perfekt dag för shopping tillsammans med en kompis.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag kan det hända att du får höra ett rykte som du tvivlar på. Du gör rätt i att vara tveksam, det mesta av det du hör är lögn och kommer från en person som avundsjuk på andra personers framgångar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Genom att visa tålamod med någon som du tycker är jobbig kommer du att vinna fördelar. Du bevisar att du kan vara både diplomatisk och finkänslig när du sätter den sidan till.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du funderar över något som har med familjen att göra. Det här är en fråga som inte kommer att lösa sig idag. Eftermiddagen och kvällen verkar du tillbringa med några av dina vänner. Det blir trevligt.

 

Vågen 23/9-22/10

Påsken är inte den största av högtider enligt dig, men du försöker ändå samla familjen och umgås. Måndagen blir en ganska avslagen dag då du tar igen dig efter helgens festligheter. Du känner dig rätt så trött.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen får du för dig att dra igång med ett projekt som kommer att involvera mer än bara dig. Det här kan vara irriterande för dem som tvingas att hjälpa till. Ha respekt för att andra människor inte är lika pigga som du är.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra. Du umgås främst med dina vänner. Venus antyder att du har varmare känslor för någon, men att du inte är mogen att erkänna det. Varken för honom/henne eller för dig själv.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att bestämma dig idag. Varje beslut som du fattar river du upp igen och det kan bli rätt så frustrerande för din omgivning. Försök att hålla fast vid det som du bestämt dig för.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu umgås du hellre med din familj än med dina vänner. Du har plötsligt blivit väldigt familjekär och det förvånar både dig själv och din omgivning. Kvällen ser ut at bli social, det kan vara en middag eller en fest.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu känner du dig väldigt trött. Du har svårt att motivera dig själv att hitta på något roligt. Din partner och din familj försöker peppa dig, men du har svårt att visa någon entusiasm.

Annons