Tisdag 6/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir intensiv med trevlig. Du umgås med någon som du tycker om och ni har roligt tillsammans. Du känner att det här är en dag som du är mer produktiv än vanligt. Kvällen blir mysig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att sätta fingret på hur du känner för en viss person. Du vet att du gärna umgås med henne/honom, men om det är mer än vänskap har du svårt att avgöra just nu. Du behöver tid att tänka.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Våren lockar fram det bästa hos dig. Ditt humör ljusnar i samma takt som sippor och snödroppar tittar fram. För dig är det viktigt att få vara ute så mycket som möjligt den här årstiden.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra och kreativ. Du får massor gjort både på jobbet och hemma. Just nu flyter det mesta på bra i ditt liv. En förfrågan från en vän väcker en hel del minnen hos dig. Du blir både glad och rörd på samma gång.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Glöm inte en vän som fyller år eller har namnsdag idag. Hon/han skulle bli ledsen om du inte hörde av dig. En kollega försöker hjälpa dig med en jobbig uppgift idag. Du uppskattar hjälpen, men vill helst lösa problemet själv.

 

Jungfru 23/8-22/9

Ta dig inte vatten över huvudet utan lyssna på de råd som du får från dina kollegor. Det är bättre att vara smart från början än att tvingas göra om allt igen. En vän kommer med en rolig idé beträffande helgen.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är inte så bra på att improvisera utan gillar att jobba efter rutiner. Den här dagen kan bli bökig eftersom du tvingas tänka i nya banor. En kollega hjälper dig att se lösningar istället för problem.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen blir inte vad du tänkt dig, men det beror främst på att du har väldigt höga förväntningar på en person som inte riktigt klarar av att leva upp till sitt rykte.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Även om du har ett förhållande så är det tillåtet med ögongodis. Du behöver inte ha dåligt samvete för att du är attraherad av en kollega, det kommer att gå över, men njut av det så länge du kan.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att vara diplomatisk. En vän beter sig illa och du vill gärna upplysa henne/honom om det misstag som hon/han gör utan att såra din väns känslor allt för mycket. Det kräver takt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra och ganska tråkig. Du har en mängd pappersarbete som du undviker så gott som du kan. Tyvärr så måste du förr eller senare ta tag i de här uppgifterna hur jobbigt du än tycker att det är.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om flexibelt tänkande. Kan du inte lösa ett problem på ett sätt måste du tackla det från ett annat håll. Just nu är du öppen för nya idéer och det hjälper dig att utvecklas på jobbet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons