Onsdag 7/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lite långtråkig dag för din del. Vissa saker avskyr du att göra och den här dagen innehåller en hel del av den varan. Visa att du kan vara trevlig även när du är uttråkad. Le och skoja med dina kollegor.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att göra hemma idag och jobbet får komma i andra hand. För dig är det viktigt att hitta en bra balans mellan privatliv och arbete, något som du faktiskt lyckats bra med den senaste tiden.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lite annorlunda än du tänkt dig från början, men det behöver inte vara dåligt för det. Du arbetar kreativt just nu tacka vare Månens påverka på ditt tecken. Det gör att du tänker på ett annat sätt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir väldigt intensiv. Du har massor av arbete att göra så det är bra om du inte stressar upp dig även när tidsmarginalerna är små. Det här är arbete som du kan göra i sömnen så lita på din kompetens och fokusera.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir kreativ, nydanande och rolig. Du får en uppgift att lösa av din chef och den tvingar dig att agera på ett sätt som du inte gjort tidigare. Du känner att du verkligen fått någon att sätta tänderna i.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen återgår till sitt normala tempo först när det är dags att gå hem. Innan dess får du räkna med en hel del stress, svåra frågor och knepiga problem. Var flexibel och alert så fixar du det mesta.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tar dig själv på för stort allvar. Försök att ha lite mer distans så kommer du att ha det roligare på jobbet. En kollega driver med dig och det gör dig arg. Driv med honom/henne tillbaka istället.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra och lugn. Du hinner med en mängd mindre uppgifter som du trodde att du skulle få skjuta upp till senare i veckan. Nu känner du att du ligger riktigt bra till och det får dig att slappna av.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dina kollegor är rätt så busiga just nu. Du blir förvånad när du ser vilka skämt de hittar på. Var busig tillbaka, alla behöver ha kul på jobbet ibland, särskilt du som lever på socialt umgänge.

 

Stenbocken 22/12-19/1

En dag att tackla privata problem. Du måste ta tag i din ekonomi, styra upp frågan om ditt boende och fatta beslut beträffande en tveksam person. Det blir en jobbig dag, men det känns bra när du är klar med dina uppgifter.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra på ett stillsamt sätt. Du orkar inte stressa så du tar en sak i taget och det visar sig mer effektivt än ditt vanliga kreativa kaos. Kanske borde du försöka vara lite mer strukturerad.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen får du pröva på att ge kritik till en person som inte kan hantera en motgång. Det blir en intressant upplevelse som kommer att ge dig en hel del erfarenhet i att hantera knepiga människor.

Annons