Torsdag 8/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir trist eftersom du jabbar på rutin. Du skulle behöva förändra ditt sätt att arbeta den här dagen för att få lite roligare. Hitta en metod som du trivs med och som stimulerar dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar tag i vissa problem under torsdagen. Det mesta handlar om bristen på kommunikation på ditt arbete. Du vill att ni ska följa en gemensam linje, men dina kollegor är tveksamma. Det vill jobba självständigt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir bra på ett lite tråkigt sätt. Det väntar inga överraskningar, men det betyder också att du slipper dåliga nyheter. På kvällen är du väldigt trött. Strunta i alla måsten och gå och lägg dig tidigt istället.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen vill du ta upp en fråga på ditt arbete, men dina försök möter ett kompakt motstånd. Det är bara att inse att dina kollegor inte är redo för den här typen av nydanande idéer.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska stressig. Du har en lång lista på måsten som du vill hinna med, men det är frågan om du kommer att klara av att pricka av allt på listan. Ska du hem i tid bör du vänta med en del till imorgon.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du lite stingslig. Det är så mycket som sker i din omgivning och det är få saker som du kan påverka. För dig är det inte lätt när du inte har kontrollen. Du måste öva på att låta andra bestämma.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar stressigt och det präglar hela förmiddagen. När du kommer sent så har du svårt att fokusera dig. Eftermiddagen ser bättre ut, du blir mer koncentrerad när du har ätit mat.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är mycket för att sätta igång projekt just nu, men du har sällan ork att avsluta dem. Det här präglar både ditt privatliv och ditt arbete. Dina kollegor är trötta på alla halvfärdiga projekt.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en lång dag eftersom du planerar att sluta tidigt imorgon. Mot kvällen är du både versig och trött. Se upp så att du inte förolämpar en kollega av misstag. Vakta din tunga ordentligt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen börjar bra med att du vaknar pigg och alert. Under förmiddagen blir du tvungen att lösa en del problem, men tack vare att du är utvilad så påverkar inte de här motgångarna ditt humör.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att fokusera dig på jobbet just nu. Det finns så mycket som du hellre vill göra än att arbeta. Försök att komma ut i naturen ett par timmar. En liten syrekick och stillhet är rena medicinen för dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en bra torsdag att se fram emot. Det mesta löper på smidigt utom ett par mindre projekt som behöver finjusteras. En vän har en åsikt om ditt privatliv, och det gör dig lite konfunderad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons