Fredag 9/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

På fredagen är du på riktigt bra humör. Du känner dig pigg och utvilad för första gången den här veckan. Idag är du väldigt flirtig av dig och risken finns att du väcker en starkare respons än du tänkt dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir rolig och lite allvarlig. Du skojar mycket med dina kollegor, samtidigt som du jobbar hårt eftersom du har mycket att göra. Unna dig en lång rast, du förtjänar att byta miljö.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under förmiddagen den här fredagen får du en glatt besked som lyser upp hela den här dagen, Det är nyhet som du hoppats på, men inte förväntat dig så tillåt dig att njuta av den i fulla drag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att förlåta en vän för ett misstag som hon har begått. Var inte så långsint, det brukar du inte vara. Försök att se saken från din väns sida. Kvällen ser ut att bli jättekul, du umgås med kompisar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen har du svårt att se problemen för vad de är. Du gör det mer komplicerat än det behöver vara. Försök att hitta lösningar istället för ännu mer problem. Du mår bättre när du tänker positivt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir inte så effektiv som du skulle önska, men du är i alla fall på bra humör. Du jobbar på och blir klar med en hel del saker som kommit efter i veckan. Kvällen tillbringar du med vänner eller familjen.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är lite vresig just nu och du vet inte vad det beror på. Du influeras av Uranus mindre attraktiva sida och det förstärker känslor som pessimism och nedstämdhet. Det bästa botemedlet är att hitta på något riktigt kul på kvällen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte så passionerad som du brukar vara. Just nu är ditt intresse mest halvljummet och det kan skrämma din partner. Förklara för honom/henne att alla har svackor, även du. Det kommer att gå över.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt förnuftig just nu och det passar bra eftersom du får så mycket gjort. Normalt sett brukar du vara som en yster kalv på grönbete så här års, men jordelementet på påverkar ditt tecken gör dig mer stabil.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har massor av humor, men du visar den inte. För dig är det viktigt att vara korrekt på jobbet och det gör att dina kollegor upplever dig som torr. Försök att slappna av och vara dig själv, då får du massor av vänner.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Respektera din partner när han/hon kommer med ett förslag. Ibland viftar du undan din partner idéer utan att egentligen reflektera över om de är bra eller inte. Det är ett nonchalant beteende.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att fokusera dig på jobbet idag. Dina tankar vandrar hela tiden till ett privat problem som du vill lösa. Det kan irritera dina kollegor att du är så disträ. Försök att vara mer i nuet.

Annons