Söndag 11/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen får du möjlighet att bara njuta av nuet och strunta i framtiden. Det var länge sedan du hade det så här trevligt hemma. Har du en partner kan dagen blir både sensuell och romantisk.

 

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen ska du ta det lugnt. Du har alldeles för många projekt på gång under helgerna och det gör att du inte hinner vila upp dig ordentligt. Passa på att skämma bort dig med något som du inte unnar dig i vanliga fall.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir vad du gör den till. Det här är en dag då du påverkas positivt och du kommer att lyckas med det mesta du tar dig för. Undvik att argumentera med en äldre släkting. Det här är ett verbalt krig som du inte kan vinna.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du en mängd olika förslag som alla är roliga och utmanande. Tyvärr blir du lätt åsnan mellan två hötappar. Du kan inte välja och det slutar med att du inte gör någonting.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig på dåligt humör idag och risken är att det går ut över din familj. Försök att räkna till tio och samla dig när du känner att du vill börja skälla. Kanske ett par timmar ensam skulle få dig att må bättre.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att fatta beslut idag. Veligheten lånar du från Vågens tecken och den kan försätta dig i en marig situation. Om du inte klarar att välja så låt någon annan göra det åt dig istället.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir härlig om än ganska enformig. Ibland är det bra med ett lugnt tempo på helgen eftersom det får dig att slappna av. Du behöver tid för att smälta alla intryck som du får under veckorna.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir trevlig. Du umgås med människor som du verkligen tycker om och då spelar det ingen roll om ni hittar på något roligt eller bara spenderar dagen med att fika och skvallra. Du mår bra.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du problem med en vän som mår dåligt, men som inte riktigt vill öppna sig för dig. Undvik att pressa din vän, han/hon kommer att tala om vad som är fel när han/hon är redo.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen har du möjlighet att välja på flera olika alternativ. Ett är ett umgås med en släkting som du inte träffar så ofta. Det kanske inte låter så roligt, men det kommer att lätta ditt dåliga samvete.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen är fysiskt aktiv. Om vädret tillåter så är du ute och rör på dig. Det kan vara en joggingtur i skogen, pyssel i trädgården eller bara en långpromenad tillsammans med vännerna.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du satsar på att ordna lite hemma. Det kan vara allt från att rensa ut garderoben till att pusta fönstren. Nu när solen börjar titta fram så ser du all skit i hörnen bättre. Du vill ha ett fräscht hem.

Annons