Måndag 12/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

För dig är det viktigt med mycket personlig uppmärksamhet, särskilt nu när ditt självförtroende inte är på topp. Du vill gärna få en komplimang av någon som du respekterar och tycker om.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn, oavsett om du arbetar eller är ledig. Du kör på i samma tempo hela dagen och är mer effektiv är du trodde att du skulle vara. Under eftermiddagen springer du på en vän som du inte sett på länge.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu händer det mycket i ditt liv . Som tur är går Mars in och fyller dig med välbehövlig energi. Dagen bjuder på både ris och ros. Just nu är inget ljummet i ditt liv utan allt är antingen toppen eller botten.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen försöker du vinkla en uppgift på ett litet annorlunda sätt. Det går kanske inte riktigt som du väntat dig, men det blir ändå ett hyfsat resultat som du kan arbeta vidare på.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen är mycket social. Du umgås med dina vänner och du gillar den intimitet som du har med en viss kollega. Se upp så att du inte flirtar lite väl mycket. Just nu sänder du många signaler både medvetet och omedvetet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att agera utan att få klartecken från dina chefer, samtidigt vet du att du kommer att missa den bästa chansen om du väntar. Ett svårt beslut som du måste fundera på i lugn och ro.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen ska du inte chansa på något som har med pengar att göra för då kommer du att förlora. Den här dagen handlar också om att respektera dina vänner beslut oavsett om du gillar dem eller inte.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du söker råd hos en kollega, men du får dubbla budskap som du inte kan följa. Just nu behöver du någon som du kan prata öppet med, men det finns få personer på ditt arbete som du litar helt på.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen kommer att gå väldigt långsamt. Du väntar på en nyhet och när den inte kommer så blir du frustrerad. Tänk på ordspråket att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu spelar kärlek och förälskelse huvudrollen i ditt liv. Du blir lätt romantisk och ser en ljus framtid med både hund, hus och äppelträd. Tänk på att inte planera för långt i framtiden.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på få överraskningar och det tycker du är skönt. Det har varit tuffa tider och nu måste du anpassa dig efter nya önskemål från dina chefer. Normalt gillar du förändringar, men inte i det här fallet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du följer en väns råd om hur du ska agera i en viss fråga på jobbet. Rådet visar sig vara riktigt bra och du känner att du kontrollerar situationen till hundra procent. Det blir en lukrativ måndag.

Annons