Tisdag 13/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir inspirerande, främst för att du jobbar med någon som du tycker mycket om. Nihar ett fungerande samspel och den här personen får dig alltid att le. Kvällen blir tidig eftersom du är trött.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är solen själv idag och det gör att du charmar de flesta som du möter. Ditte leende och din värme kommer från en påverkan från Solen. Njut av den extra energi som den här influensen ger dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att nå fram till en kollega som du anser gör ett dåligt jobb. Visst vill du kritisera honom/henne, men samtidigt vill du inte skada er relation. Ett knepigt problem som kräver diplomatiska talanger.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att säga nej till din vän idag. Efter att ha jobbat mycket den senaste tiden så har du ett konstant dåligt samvete. Det är bra att du spenderar tid med din partner, men du ska göra det för att du vill.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra på ett lugnt sätt. Du arbetar på i din egen takt och du stressar inte ens när du upptäcker att du är sent ute. Kvällen ser trevlig ut. Du umgås med någon som du tycker mycket om.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du en del att fundera på. Ta dig tid att tänka igenom din situation och agera inte på instinkt utan med eftertanke. Ekonomin vållar dig en del bekymmer eftersom du vill köpa något du inte har råd med.

 

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen iakttar du en person på arbetet och du kommer fram till att just den här kollegan är väldigt falsk. Hur du ska tackla problemet blir en fråga du får ta tag i vid ett senare tillfälle.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen får du möjlighet att förändra en kollegas åsikt om dig. Den här personen har haft svårt för dig, men nu kan du bevisa att ni inte är så olika ändå. Det blir en bra och produktiv dag.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det handlar mycket om relationer i ditt horoskop just nu. Det kan vara privata vänner, affärsbekanta eller en blandning av båda. Du har visst försatt dig i en rätt besvärlig sits som du inte vet hur du ska hantera.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen travar på i ett lugnt tempo och du arbetar metodiskt. Just nu trivs du bäst om du får jobba ensam. Du anser att kollegor är trevligast på rasterna och inte ska lägga sig i vad du gör.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att välja mellan två intressanta projekt. Det kan till och med gå så långt att du väljer att pröva båda och då blir det väldigt mycket arbete den närmaste tiden. Glöm inte att informera din partner.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar ställning i en fråga som berör jobbet. Det här är något som du funderat över länge och det har inte varit ett lätt beslut att fatta. Nu när du bestämt dig så känner du dig väldigt lättat.

Annons