Onsdag 14/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir ganska enformig. Du gör saker som du upplever som tråkiga och då går dagen långsamt. Försök att hitta något roligare att göra idag som inspirerar dig och får dig att må bättre.

 

Oxen 20/4-20/5

Du får inte bli arg för att dina planer går i stöpet idag. Det här kommer att visa sig vara det bästa som kan hända. Du får en ny start som hjälper dig att hitta tillbaka till din gamla arbetsglädje igen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att blir arg på en vän som beter sig illa. Den här personen har alltid lyckats att linda dig kring sitt lillfinger. En kollega inspirerar dig att göra om dina rutiner så att arbetet blir mer omväxlande.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra om du bara låter dig charmas av din kollega. Du behöver inte vara så korrekt, len liten flirt kan liva upp dagen och du kommer att känna dig både attraktiv och uppiggad. Ge dig hän.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska tråkig, men det beror mest på ditt dåliga humör. Du influeras just nu av en ting påverkan som gör att du lätt blir grinig. Försök att behärska ditt humör bättra och inte låta dina känslor styra.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen blir du irriterad på en kollega som hela tiden försöker tvinga dig att fatta ett beslut som du vill få tid att tänka igenom. Tala om för honom/henne hur du känner. Det är bra att vara ärlig i sådana här fall.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen överväger du att backa i ett beslut som du fattat. Den här veligheten är ett drag hos vågen som just nu förstärks och som kan skapa problem för dig på sikt. Försök att vara mer beslutsam.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra på ett lugnt sätt. Du passar på att jobba med mindre projekt som är tidskrävande med inte särskilt svåra. Din envishet hjälper dig när du stöter på problem. En vän har ett förslag som du gillar.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lång och jobbig. Ditt stora problem just nu är att du inte ser möjligheterna utan bara hindren. Du måste försöka att tänka lite mer positivt. En kollega ger dig värdefull kritik.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen tvekar du mycket främst när det gäller en väns beslut. Du vill ge din kompis ett råd på vägen, men samtidigt undrar du om du verkligen borde lägga dig i. Visa att du är en vän och ge honom/henne det stöd han/hon behöver.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen får du testa dig fram när det gäller ett nytt projekt. Du tycker att den här typen av utmaningar är roliga men svåra. Kvällen blir tidig för din del. Du är mycket trött.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att fokusera dig idag. Dina tankar vandrar och dina kollegor upplever dig som disträ, Det finns en person som du inte kan låta bli att tänka på. Han/hon attraherar dig mer än du vill erkänna.

Annons