Torsdag 15/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen undviker du privata frågor eftersom du inte vill att dina kollegor ska få reda på hur du egentligen mår. Just nu påverkas du starkt av Månen och det kan göra dig labil i dina känslor.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra eftersom du får så mycket gjort. Vanligtvis är du inte effektiv, men just nu har du massor av energi och du vill visa vad du kan. Din chef uppskattar ditt hårda arbete och vill belöna dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir ganska stressig för Tvillingar födda sent i tecknet. Det finns en maktkamp på ditt arbete och risken är stor att du dras in i den vare sig du vill eller inte. Du måste försöka att vara stark.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir underhållande och intressant. Du arbetar med ett projekt som tilltalar dig på mer än ett sätt. En vän till familjen vill gärna att du hör av dig, men du orkar inte med henne/honom just nu.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Försök att se saken ur din kollegas synvinkel. Eftersom du hela tiden envisas med att klandra andra för de fel som uppstår så är det inte mer än rättvist att du sätter dig in i den här personens sätt att tänka.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir hetsig och det passar dig bra,. Ditt humör är inte på topp just nu och du har god lust att ge dina kollegor en rejäl utskällning. Visst, ge kritik bara, men se till att den är förankrad i fakta och inte i hörsägen.

 

Vågen 23/9-22/10

En vän till familjen vill att du lyssnar lite extra på hennes problem idag. Tyvärr har du inte tid och du gör allt för att undvika att bli insnärjd i den här personens privatliv. Var bestämd mot henne.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara väldigt smickrande och inställsam när du sätter den sidan till och det gör du idag. Dina kollegor har inte en chans mot din charmigaste sida. Du lindar alla kring ditt lillfinger.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir inte vad du väntat dig, men du tycker ändå att den är produktiv och rolig. Du gör det mesta med humor just nu och du undviker alla personer som du upplever som stela och tråkiga.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn och ganska tråkig. Det är inte det att du är utan arbetsuppgifter, det är snarare det att ditt jobb är monotont och föga utmanande. Du skulle vilja ha en uppgift att sätta tänderna i.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska bra om du bara undviker att för ett verbalt krig med din kollega. Risken är stor att du förlorar och då blir du på dåligt humör. Saturnus gör dig lite oberäknelig just nu.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen handlar om kommunikation, eller snarare bristen på den. Du har svårt att nå fram till dina kollegor och det gör att du blir frustrerad. Försök att uttrycka díg så enkelt och ärligt som möjligt.

Annons