Fredag 16/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir ganska rolig, särskilt om du har något inplanerat på kvällen. Det var länge sedan som du hade en riktig utekväll tillsammans med din polare. Varför ska du strunta i fredagsmyset idag.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tvekar när det gäller att fatta ett beslut idag. För dig är det viktigt att få andra att agera självständigt och inte komma till dig så fort de får problem. Du är trött på att vara allas problemlösare.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar ganska hastigt eftersom du blir vaknar senare än du tänkt dig på morgonen. Din stressiga start gör att du inte hinner med det alla måsten och du får hela tiden prioritera det viktigaste.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra, men du hinner inte med så mycket som du planerat utan får skjuta upp en del saker till måndagen. Din organisationsförmåga är inte den bästa just nu, försök att vara lite mer effektiv.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du satsar på säkra kort idag och det mesta går som du vill förutom ett par mindre detaljer som hela tiden tycks dyka upp. Var nöjd med dig själv och strunta i att allt inte är perfekt. Ingen är fullkomlig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lång och enformig vilket får dig på dåligt humör. Som tur är blir kvällen trevligare och du kan äntligen slappna av tillsammans med dina vänner. En god middag avslutar den här dagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu så är du rätt så skvallrig av dig och det kan ställa till problem. Du säger saker som du borde hålla tyst med. Se upp så att du inte sårar en vän genom att avslöja hans/hennes hemligheter.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra fredag. Du umgås med både dina kollegor och dina vänner under avslappnade former. För dig är de här sociala dagarna de bästa eftersom du får utlopp för ditt behov av att vara i centrum.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en rolig och kreativ fredag där du hittar nya sätt att arbeta på. För dig är det viktigast att jobbet tillför dig någonting såväl som att du tillför ditt arbete någonting. En vän bekänner färg idag.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att hålla inne med vad du tycker och tänker idag. Visst är det bra med ärlighet, men ibland är det ännu bättre att välja de tillfällen som man yttrar sig. Idag bör du vakta lite på din tunga.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir trevlig och ganska lång. Du hade räknat med att komma hem tidigt från jobbet, men olika omständigheter gör att du blir kvar betydligt senare än du tänkt dig. Det kan bli problem med dina kvällsplaner.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen passar du på att testa lite nya teorier som du har. Du provar dina teser på två ovetandes kollegor och det visar sig att du har rätt i ditt antagande. Tänk på att det knappast kan klassas som vetenskaplig undersökning.

Annons