Lördag 17/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Efter en lång vecka har du svårt att orka med någonting vettigt idag. Din partner är betydligt piggare än du är och han/hon trycker på att ni ska göra något kul tillsammans. Våga säga nej, du behöver få vila upp dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar först och främst om familjen. Du har glömt bort någon närståendes namnsdag eller födelsedag, ett misstag som du garanterat kommer att få äta upp. Visa att du är ångerfull.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir ganska lugn, förutom lite fysiska aktiviteter på eftermiddagen. Under kvällen träffar du både vänner och personer som du inte känner. Det kan vara en pubkväll, en fest eller en middag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och aktiv lördag. Du har mycket inplanerat så det gäller att inte dröja sig kvar för länge på ett ställer för då halkar hela ditt noga uträknade schema efter. Kvällen blir lugnare.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Är det vackert väder på lördagen så återfinns du troligtvis vid en läad husväg lapandes sol. Du älskar våren och den starka Solen. Lejonet suger åt sig energi genom porerna så här års så det är viktigt att du är ute så mycket som du kan.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du ställs inför fullbordat faktum idag och det är inget som du uppskattar. För dig är det viktigt att ha kontroll, både över privatlivet och över ditt arbete. Du blir arg när någon annan fattar ett beslut åt dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att våga visa vem du är. Din personlighet är både charmig och attraktiv så du behöver inte gömma dig bakom en välslipad yta. Visa fram ditt sanna jag så kommer du bli överraskad.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tag i problemen som drabbar dig på jobbet utan att tveka. Är du ledig idag kan det vara problem som har med ytliga vänner eller en avlägsen släkting att göra. Oavsett situation hanterar du det lysande.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen satsar du på att bara vila upp dig. Veckan har varit lång och krävande så det kommer ta minst en dag för att varva ned. Du behöver få fundera över dig själv och över ditt liv.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Sätt dig ned och gå igenom din ekonomi ordentligt idag. Du står för en förändring, antingen i ditt arbete eller ditt boende och det kommer att påverka din ekonomi. Du måste se till att spara lite extra den närmaste tiden.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lugn och harmonisk. Har du ett förhållande så umgås du så mycket du kan med din partner eller din familj. För dig är det viktigt att ni får tid att prata med varandra eftersom ni oftast är för trötta i veckorna.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att välja vad du vill göra idag. Du tycker att allt verkar så frestande. Det finns en påverkan från Vågen som gör dig velig. Försök att vara bestämd och ändra dig inte i efterhand.

Annons