Söndag 18/4

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen hamnar du i ett dilemma som inte blir så lätt att ta sig ur. Du råkar försäga dig om något som du hållit hemligt och nu vill din partner/vän ha en förklaring från dig. Välj dina ord med omsorg.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lagom aktiv. Du har ett par olika saker inbokade, men inget som är särskilt ansträngande. På kvällen är det dina vänner som gäller. Det var länge sedan du hann umgås med dem.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om reflektion. Det är alldeles för sällan som du sätter dig ned och funderar över ditt liv. Det är lätt att hamna i ett ekorrhjul och då måste du ta dig den här tiden för att fundera om du hamnat rätt i livet.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att övertala dina vänner att testa något nytt. Vanans makt är stark i din bekantskapskrets så det ska till någon verkligt speciellt för att bryta mönstret. Du måste vara både listig och drivande.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har försökt att konfrontera din partner med ett problem som blir allt jobbigare och jobbigare för dig. Det viktiga nu är att du inte viker dig även om den här diskussionen blir tuff, var tydlig med vad du vill förändra.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lagom aktiv. Du småpysslar lite i hemmet och du trivs med att inte ha så mycket att göra. En vän överraskar dig med någon form av inbjudan. Du vill gärna komma, men det kommer att kräva en del pusslande.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu upptar arbetet en hel del av dina tankar. Även när du är ledig så har du svårt att slappna av och sluta tänka på ditt jobb. Det kan orsaka problem hemma eftersom din partner upplever dig som disträ och oinspirerande.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att lyssna på andra just nu och det gör att du kan få problem med din partner. Det här är influens som är jobbig, men väldigt kortvarig så det är bara att bita ihop. Söndagskvällen blir mysig på ett stillsamt sätt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen har en del överraskningar i beredskap åt dig så se till att unna dig en härlig sovmorgon så att du är utvilad. Du hanterar det oväntade bättre om du inte är för trött. En vän vill att du ska följa med honom/henne på en utflykt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen utlovar inget speciellt, men ibland är det skönt med en lugn dag utan överraskningar. Har du en partner kan eftermiddagen bli intim och romantisk. Du vågar äntligen visa dina känslor.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att vara still idag. Våren gör dig rastlös och du vill gärna gräva i trädgården eller jogga ett par mil. Din partner har svårt att hantera din rastlöshet. Han/hon är betydligt tröttare än du och behöver lite lugn och ro hemma.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra även om det inte händer så mycket. En vän har ett förslag som gäller sommaren. Du lyssnar gärna på henne även om du inte tror att det är något för dig. Du vill inte göra henne besviken.

Annons