Påsk i villaförorten

04 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

I fredags köpte jag tre kilo godis, det är en enorm mängd. Nu skulle man kunna tro att jag var deppig och behövde tröst med godis och en tårdrypande film, men så var inte fallet. Så här års invaderas vårt område av en förtjusande gärshoppssvärm iform av påskkärringar, indianer, påskgubbar och en och annan Star Wars figur. Eftersom ungar i sex års åldern inte är så noga med högtider kan man lika gärna få ett påskkort som ett “bus eller godis” vid dörren, och då gäller det att vara redo med stora godisägget så att man slipper deras påhittiga bus.
Min dotter gick givetvis också påskkärring (två gånger för säkerhets skull) och som den matglada Oxe jag är så var det nog jag som satte i mig de mesta av godiset till slut. Efter den mängd mat som jag ätit de senaste tre dagarna så betvivlar jag att jag skulle passa i alla pastelliga, läckra vårfärger som det finns så mycket av just nu.

Visst är det härligt att frossa i mat och gemenskap under påsken, men jag borde nog ägna mig åt den föregående fastan nästa år så att balansen upprätthålls.

Glad Påsk Kära läsare
😉

Felicia

 

Annons