Måndag 19/4

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Måndagen bjuder på mycket rutin för din del. Du har kört fast i det invanda och har svårt att komma på något nytt. Du skulle behöva byta miljö, även på jobbet för att få lite inspiration.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen försvinner i ett rasande tempo. Ditt humör är inte det bästa just nu så det kan hända att du fräser åt en kollega som du tycker uppför sig särskilt illa. Du har svårt att se på när någon svag blir utnyttjad.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen börjar ganska lugnt. Du är lite seg efter helgen och du har svårt att få upp tempot. Ett överraskande skvaller får dig att piggna till efter lunch. Normalt brukar du ignorera den här typen av prat, men idag är det för intressant för att nonchaleras.

 

Kräftan 21/6-22/7

Jupiter styr mycket av dina handlingar och det gör dig mer öppen för nya idéer. Du slipper lite av din traditionsbundenhet och vågar testa gränser. En intressant dag fylld av utmanande idéer.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu känner du dig inte riktigt hemma på jobbet. Du trivs med dina arbetsuppgifter, men du skulle vilja träffa någon som du kan blir riktigt nära vän med. För dig handlar arbete lika mycket om socialt umgänge som att jobba.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du många idéer, men du har svårt att få någon att lyssna på dem. Ditt problem är Merkurius läge. När din hemmaplanet befinner sig i den här positionen har du svårt att sälja in dina visioner.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har hittat en arbetsrytm som passar dig bra och det märks när du lägger upp veckan. Du koncentrerar den större delen av bördan till två eller tre dagar så att du kan ordna med detaljer eller avsluta projekt de andra dagarna.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är mycket känslig just nu och det gör att du tar åt dig av en kommentar som inte alls var ämnad att såra. Ditt problem är att du inte berättar hur upprörd du blir utan att du väljer att stänga in dina känslor inom dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att koncentrera dig idag, särskilt under förmiddagen. Det finns något i ditt privatliv som upptar en stor del av dina tankar. Det kan vara en förälskelse, men det kan också vara ett viktigt beslut som du är på väg att fatta.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen tar du tag i det arbete som du inte han med att avsluta i förra veckan. Visst är det tråkigt att inte kunna börja på en fräsch start på måndagen, men samtidigt avskyr du att skjuta upp saker som du måste göra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen planerar du mycket. Det kan vara arbete, framtiden eller en investering som du vill göra. För dig är det viktigt att ha visioner. För mycket fasta rutiner hämmar din kreativitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har några idéer som du vill utveckla, men först måste du få dem godkända på en högre ort. Det kan ta tid så förvänta dig inga svar under dagen. Du får hitta något annat att arbeta med så länge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons