Tisdag 20/4

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag är du ovanligt flirtig, särkilt med en kollega som du vill lära känna lite bättre. För dig är det viktigt att ha en arbetsflirt. Du tycker att attraktionen skapar dynamik i arbetet och får dig mer motiverad.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lite seg. Du har svårt att bryta ett invant mönster, men en rastlöshet från Skyttens tecken gör att du vill prova något nytt. Den traditionella Oxen och den innovativa Skytten slåss inom dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en dag som du sent kommer att glömma och det beror främst på de människor som du möter. Hela dagen handlar om att skapa kontakter. Normalt och du väldigt social, men just nu känner du dig lite mer inbunden än vanligt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen vill du försöka att ändra på något på ditt arbete. Det kan verka som en struntsak från början, men en av dina kollegor stretar emot och plötsligt har fjädern blivit en hel hönsgård.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Om du vill vara allvarlig så måste du poängtera det. Du är oftast fylld av humor och spex att det kan bli lite svårt att ta dig seriöst.  Du måste visa att du har en djupare sida som är både drivande och kreativ.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att visa vad du går för- Du får flera utmaningar från högre ort och nu blir det upp till dig att förvandla de här utmaningarna till något som fungerar i din arbetsmiljö.

 

Vågen 23/9-22/10

Se upp för konflikt på jobbet idag. Du tenderar att vara lite klumpig i dina kommentarer och det kan reta upp en kollega. Merkurius position är inte den bästa och det minskar dina verbala talanger rejält.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du pröva att ändra en envis persons beslut. Det blir en verklig utmaning som kommer att kräva all din diplomatiska förmåga och din charm. Det här är inte en person som ändrar åsikt särskilt lätt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag har du svårt att ta till dig av de råd du får. Du vill hela tiden testa din förmåga och inte lära dig av de misstag som andra har begått. Försök att vara lite mer ödmjuk mot dem som är äldre och klokare än du.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen får du dig en tankeställare. En kollega har svåra personliga problem som han/hon ventilerar med dig och det får dig att omvärdera en hel del i ditt eget liv. Du inser vilken tur du har.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu sprudlar du av vitalitet och charm. Du har massor att ge, både på arbetet och hemma. De ljusa vårkvällarna gör dig piggare och får dig att vilja jobba med olika projekt när du kommer hem.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn och skön. Du arbetar på utan att stressa och du får ovanligt mycket gjort. Just nu ger Solen dig energi och den utnyttjar du väl. Kvällen verkar handla om någon form av träning.

Annons