Onsdag 21/4

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir lite av en paus för din del. Det kan vara att du är ledig eller så har du mycket rutinarbete den här dagen som ger dig möjlighet att låta tankarna vandra. Kvällen blir social.

 

Oxen 20/4-20/5

Nu på våren piggnar de flesta människor till och det märks på din bekantskapskrets som plötsligt börjar bli större igen. Just nu är du en populär gäst både vad det gäller middagar och olika aktiviteter.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att neka en vän ett lån. Men det svider rätt hårt i plånboken. Det kan bli en tuff vecka för din del men du vet att du snart får lön och då kan du passa på och unna dig något lite lyxigare.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen har du en del att göra hemma och det påverkar ditt arbete eftersom du slarvar en del för att du är så okoncentrerad. Försök att håll isär jobb och privatliv, annars kan du få problem.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du testa en teori som du har och den visar sig vara helt rätt. Det är inte ofta som du ägnar dig åt sociala experiment, men just nu är du lätt uttråkad och det märks på ditt sätt att agera.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt irriterad idag och det kan gå ut över en kollega om du inte skärper dig. Just nu styrs du mycket av dina känslor och det innebär att du inte agerar lika rationellt som du brukar.

 

Vågen 23/9-22/10

Din humor räddar mycket den här onsdagen. Tacka vare att du kan se det roliga i den situation som uppstår så klarar du av att hantera de problem som du stöter på både rationellt och effektivt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen blir en dag då du avslutar ett större projekt. Samtidigt som du är nöjd med dig själv så känner du en viss saknad. Det här är något som du levt med en längre tid och som plötsligt är över.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du leker mer än du arbetar idag och det kan irritera en kollega som är mer praktiskt lagd än humoristisk. Försök att skärpa dig lite när du har med den här personen att göra.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu gör du av med mer pengar än du borde. Du gillar att skämma bort dig med lyx som du inte behöver. Försök att göra en budget som ger dig lite utrymme för det extravaganta, men som fortfarande är hållbar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen får du prova på att styra. Det kan vara ett mindre projekt eller något som är mer permanent. Oavsett hur stort projektet är så har du en egen uppfattning om hur man leder andra människor.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen måste du försöka att övertala en person att din åsikt är den rätta. Det blir ingen enkel sak eftersom den här personen inte faller för din verbala talang eller din charm. Du måste hålla duig till fakta.

Annons