Torsdag 22/4

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Den här torsdagen blir segare än tuggummi och det bror på att du slarvar lite väl mycket med sömnen. Försök att komma i säng i tid så kommer du att bli piggare på morgonen.

 

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir väldigt stressig eftersom du har flera bollar i luften samtidigt. Du är inte en person som gillar att ha mycket på gång så det kräver hela din koncentration för att lyckas ro den här dagen i hamn.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen vill du inte erkänna ett misstag som du begått. Det handlar mer om stolthet än feghet. Du måste medge inför en kollega som du vill imponera på att du inte är så perfekt som du ger sken av att vara.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska lång och jobbig torsdag. Du försöker komma ikapp det som halkat efter tidigare i veckan eftersom du inte vill jobba över imorgon. Tänk på att unna dig en rejäl lunchpaus. Du behöver mat för att få energi.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen planerar du att påbörja ett projekt, men det bli stroppat redan på pappret. Den här motgången kan göra dig sur. Se upp så att ditt humör inte går ut över dina kollegor. Försök kontrollera dina känslor bättre.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att göra idag så det är lika bra att du sätter igång. Om du halkar efter för mycket på förmiddagen kommer det att straffa sig på eftermiddagen. Visa att du kan vara effektiv redan på morgonen.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du på ett riktigt bra humör. Venus påverkar dig med en positiv influens som skänker ditt tecken både sociala talanger och en sensuell utstrålning. Den här påverkan kommer att hålla i sig hela helgen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Även om det är motigt att gå till arbetet just nu så måste du försöka att peppa dig själv. Det blir inte bättre av att du gnäller inför dina kollegor. En negativ inställning kan förstöra den bästa gemenskap.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du ägnar en stor del av den här dagen till att lösa ett problem som någon annan ställt till med. Du tycker att det är frustrerande att städa upp efter andra, men ibland har man inget val.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir trevlig. Oavsett om du arbetar eller är ledig så ligger det mycket nöje i ditt tecken. Just nu har du lätt att knyta nya kontakter och sälja saker. Jobbar du med människor är den här påverkan idealisk.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Visa att du faktiskt kan ryta ifrån. En del upplever dig som snäll på gränsen till beskedlig och det kan utnyttjas emot dig. Du har temperament, även om du sällan visar det.  Nu är det dags att vässa klorna och slipa huggtänderna.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra, även om det inte händer så mycket. Du jobbar med ett projekt som är baserat på en hel del rutinarbete så du behöver inte tänka så mycket. Kvällen blir riktigt mysig, du skämmer bort dig själv.

 

Annons