Fredag 23/4

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen vill du bevisa något för en kollega. Det handlar om att imponera, men frågan är om du inte gör bort dig snarare än att du gör ett outplånligt intryck. Du vill lite för mycket och det märks.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är verkligen på gott humör idag. Fredagen får dig att känna dig mer social än i vanliga fall. Du charmar alla som du möter med din värme och ditt vackra leende. Kvällen kan bli härligt romantisk.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är verkligen laddad idag. Det finns ett projekt som du längtat efter att sätta tänderna i, men som tidigare legat utom räckhåll för dig. Nu får du äntligen chansen att prova på den här uppgiften och det blir en riktig utmaning.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en period då du har svårt att uttrycka dina känslor. Normalt sett har du inga problem att prata känslor, men Månen som är din härskarplanet befinner sig i en ogynnsam position och det hämmar dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir väldigt mysig. Du njuter av att vara med dem du tycker om oavsett om det är arbetskollegor eller familjen. För dig är närheten till dina vänner väldigt viktig.  Kvällen ser ut att bli festlig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag finns det en risk att du gör av med mer pengar än du planerat. Det kan vara att du går ut och festar, att du köper någon på impuls eller att du ger bort pengar till någon närstående.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra, även om det inte händer så mycket. För dig handlar vardagarna mest om arbetet. Du gillar att känna dig behövd och det gör du när du jobbar. På kvällen tar du det lugnt och bara njuter av att vara ledig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det ser ut som det blåser upp en konflikt i ditt tecken. Det låter dramatiskt, men i själva verket är det bra. Du behöver rensa luften med en viss person, annars så kommer situationen bara att bli ännu värre.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att motstå ett skämt med en kollega. Det blir inte riktigt som du tänkt dig, men både du och din arbetskompis kommer att skratta åt ditt tilltag under lång tid framöver.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Glöm inte bort dina vänner och din släkt. Det verkar som om du är förälskad och att den passionen upptar mycket av din tid. Dina vänner saknar dig och din familj vill att du hör av dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen handlar om att våga ta ett steg tillbaka. Du är ofta den som driver olika tankar och idéer på ditt arbete, men idag är det dags att låta någon annan få vara den drivande kraften.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska underhållande fredag. På jobbet händer det inte så mycket, men det tycker du är skönt eftersom du kommer hem i tid. På kvällen träffar du vänner och har riktigt kul.

Annons