Lördag 24/4

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du måste vara lite försiktig med vad du säger annars kan du såra dina partner. Du tycker att du är ärlig, men sanningen kan kamoufleras lite mer elegant än vad du gör. Försök att väga dina ord på guldvåg.

 

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intensiv. Oavsett om du arbetar eller är ledig så har du att göra hela dagen. Du har svårt att koppla av eftersom du vet att du måste hinna med en lång lista av måsten innan kvällen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en trevlig och social lördag. Oavsett om du umgås med din partner, din familj eller dina vänner så finns det mycket värme och kärlek i ditt tecken idag. Du ger mycket av dig själv just nu.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen satsar du på att hinna med ett privat projekt som blivit liggande hela vintern. Har du en partner kan du stöta på en intressekonflikt eftersom han/hon vill att du ska ägna tid åt honom/henne istället för ditt projekt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du svårt att slappna av när du är ledig. Solen ger dig massor av energi, men den kan också generera en viss rastlöshet. Du måste hålla dig aktiv om du ska bli av med din överskottsenergi.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intensiv, men rolig. Du har som vanligt bokat upp nästan hela dagen med aktiviteter. Kvällen ser ut att bli lite lugnare, du har tid att umgås med den närmaste familjen.

 

Vågen 23/9-22/10

Det verkar som du ägnar en hel del av den här dagen åt mat. Du älskar att testa nya recept, men matlagning för dig måste få ta tid eftersom det är en skapande process snarare än något du måste göra.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir lugnare än du tänkt dig. En person som du planerat att träffa får förhinder och det gör att du blir stående med en hel, lång dag framför dig utan inbokade aktiviteter. Njut av att kunna vara impulsiv.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du ägnar dig åt din partner idag. Horoskopet antyder närhet och passion. Är du singel kan det mycket väl vara så att du träffar någon speciell just idag. Var öppen när du träffar nya människor.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det är dags att du börjar fundera lite över din framtid. Visst är det härligt att helt kunna gå upp i nuet, men ibland måste man fundera över var nuet kommer att leda, särskilt om du har familj.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar ställning i en fråga som du hoppades att du skulle slippa ta ställning i. Det blir jobbigt eftersom du måste svika din lojalitet mot en vän eftersom du tycker att din vän gjort fel. Kvällen blir en riktigt skön hemmakväll.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det ser ut som du är bortbjuden idag och det tycker du är skönt eftersom det innebär att du slipper städa hemma. Du kan njuta av att umgås med dina vänner utan att känna några krav.

Annons