Söndag 25/4

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen passar du på att vila upp dig ordentligt. Du har haft så mycket att göra den senaste tiden att det påverkat din hälsa negativt. Nu behöver du tid att slappa och bara göra ingenting.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir en riktig familjedag. Du har många olika projekt på gång, men ibland väljer du att lägga allt åt sidan för att helt kunna ägna dig åt dina närmaste. Har du möjlighet är du ute en hel del idag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir intensiv men rolig. Du har en hel del aktiviteter inbokade så det blir knappast en vilodag för din del. En vän kommer med ett förslag som gör dig både förvånad och glad. Det här hade du inte väntat dig från honom/henne.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen träffar du någon som du inte sett på länge och du inser att du faktiskt saknat den här personen mer än du anat. Kanske borde du passa på att boka in lite tid med din vän nu när ni ses.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir inte som du tänkt dig, men det gör dig ingenting eftersom du blir positivt överraskad. Du hade sett en ganska tråkig dag framför dig fylld med städning och andra måsten. Ett förslag från en vän får dig att ändra på dina planer.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen passar du på att rensa i en borglömd vrå hemma. Du frossar i massor av minnen när du hittar gamla kort och brev som du trodde att du kastat. Plötsligt slungas du tillbaka till en mer okomplicerad period av ditt liv.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir varierande och du hinner med både plikt och nöjen. Det verkar som du lovat en äldre släkting något och idag är det lämpligt att du infriar ditt löfte.  Du har både tid och tålamod att orka med det du lovat.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Sluta irritera dig på dina partners gnäll. Säg ifrån istället. Det är inte ens säkert att din partner är medveten om att han/hon gnäller. Ibland är det bättre att vara ärlig än att gå och lida i tysthet.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Din ekonomi är på väg att bli bättre, men du har inte så mycket pengar över att du kan köpa något som du inte behöver. Fortsätt spara så har du möjlighet att lyxa till det lite i slutet av månaden.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn, på gränsen till seg. Du är trött och orkar inte ta tag i något hemma så du flyr alla måsten och ger dig ut i naturen istället. En bra och avkopplande terapi som ger dig möjlighet att tänka.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hinna med alla projekt som du dragit igång. Det vore bättre om du gjorde klart en sak i taget, men tyvärr fungerar du inte på det sättet. Du har alltid flera bollar i luften samtidigt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta hand om dig själv. Glöm inte bort att lite egenkärlek är bra både för kroppen och för själen. Ta ett långt bad med massor av doftolja. Tänd ett ljus och njut av att få vara ifred.

 

 

Annons