Måndag 26/4

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir intensiv på ett annorlunda sätt. Du verkar gå in i ett projekt med både energi och entusiasm. En kollega ger dig positiv feedback och du känner att du äntligen är på rätt väg.

 

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen ifrågasätter du vissa rutiner på jobbet. Dina frågor väcker en hel del upprörda känslor eftersom det alltid har varit på det här sättet. När känslorna klingat av kommer ditt agerande att få en positiv respons.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen har du en del tråkiga uppgifter som du måste ta tag i. Vanligtvis är du väldigt duktig på att ignorera sånt som du inte tycker om att göra, men nu kommer du inte undan längre.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ett otäckt rykte uppstår genom ett missförstånd och du bör sätta stopp för det innan det sprider sig och gör ännu mer skada. Ibland kan det vara svårt att ta död på en misstanke när den väl har väckts.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen hamnar du i en situation som du har svårt att hantera. Egentligen rör det sig om ett misstag, men eftersom du inte tar på dig skulden utan skyller ifrån dig så gör du saken ännu värre.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en okomplicerad och rätt så tråkig måndag. Du skulle behöva vara ledig ett par dagar för att hitta din motivation igen, men just nu är det alldeles för många projekt på gång för att du ska kunna vara borta.

 

Vågen 23/9-22/10

Räkna med att du kommer få massor att göra idag. Du bör se till att äta en rejäl frukost så du är laddad när du kommer till jobbet. Blir starten på dagen seg så hinner du inte med det du planerat att göra.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen får du ett besked som överraskar dig. Du var beredd på det mesta, men inte på det här. Nu måste du få tid att fundera igenom situationen innan du återkommer med en åsikt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen börjar och slutar lugnt, men däremellan har du mycket att göra. Idag gäller det att du arbetar metodiskt och inte stressar upp dig även om klockan börjar springa iväg. När du stressar så slarvar du.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra, om än lite tråkig. Du har en del att göra på jobbet, men inte tillräckligt mycket för att tiden ska gå fort. En kollega kommer med skvaller, och fast du inte vill lyssna så kan du inte låta bli.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att sätta igång olika projekt. Du gillar att starta upp saker eftersom det kräver en hel del tankeverksamhet. När allt sedan flyter på blir du uttråkad och vill hitta på något nytt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

 

Tillåt dig göra misstag. Ingen är perfekt så sluta försöka vara det. En kollega hjälper dig gärna om du kör fast. Han/hon tycker om att umgås med dig och vill gärna lära känna dig lite närmare.

 

Annons