Tisdag 27/4

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bjuder på en oväntad överraskning. Det kan vara ett besök från en vän eller ett samtal från någon som du inte träffat på länge. Det blir en trevlig och social tisdag, särskilt om du är född tidigt i tecknet.

 

Oxen 20/4-20/5

Månen gör dig känslig och det kan hända att du blir sårad när din chef kommer med kritik. Fundera igenom om hans/hennes ris är berättigat. Kanske kan du ändra på ditt sätt att arbeta så att det blir mer effektivt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan inte vara på två ställen samtidigt, hur gärna du än vill det. När situationen uppstår idag måste du boka av en av de aktiviteter som du planerat. Har du en partner kan kvällen bli full av diskussioner.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du lätt för att irritera dig på andra människor. Det kan vara mammor med barnvagnar, tanter som kör i 50 på motorvägen eller kollegor som inte drar sitt strå till stacken. Det är Pluto som gör dig så stingslig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du bekymrar dig mycket över en vän som inte uppför sig som han/hon brukar. Du har försökt att ta upp problemet med honom/henne, men personen ifråga vill inte prata om sina bekymmer med dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Acceptera att du arbetar med väldigt olika individer och därför kan det uppkomma en del konflikter. Det viktiga är att du och dina kollegor säger vad ni känner så att er kommunikation alltid är ärlig och rak.

 

Vågen 23/9-22/10

Visa att du faktiskt kan vara väldigt praktisk när du sätter den sidan till. Oftast så upplevs du som lätt förvirrad och det gör att din chef nästan alltid dubbelkollar ditt arbete. Något som du upplever som irriterande.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du svårt att lita på människor som du inte känner. Du drar dig innanför ditt skal om du tvingas arbeta med personer som är nya. Ditt beteende gör att det blir svårt att samarbeta med dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra, om än lite förvirrande. Du har många olika saker som du vill hinna med, men du har inte strukturerat upp arbetet ordentligt så risken finns att du påbörjar saker som du inte hinner avsluta.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en person som du har svårt att komma överrens med. Du har dömt ut den här personen redan första gången ni träffades och nu anstränger du dig inte för att lära känna honom/henne.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir tråkig eftersom den blir så lång. Du har svårt att avsluta det du håller på med i tid eftersom det är mer komplicerat än du trodde från början. Har du en partner bör du förvarna honom/henne om att det kan bli en sen kväll.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir inte så effektiv som du skulle önska, men du har trevligt och tiden flyger iväg. Det verkar som du har fått en mycket speciell kontakt med en kollega och det gör att jobbet blir roligare.

 

 

Annons