Onsdag 28/4

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir väldigt rolig. Du skrattar nästan hela dagen och du lyckas med att göra något som ingen klarat av innan. Kvällen blir lugn. Du är för trött för att orka göra något särskilt.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en riktigt jobbig onsdag. Det finns en del saker som du tycker är urtråkiga och det är väldigt mycket av den varan idag. Tänk på att det är övergående, när du väl kommer hem kan du belöna dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra på ett stillsamt sätt. Du slipper stressa eftersom du ligger bra till den här veckan. Ett förslag från din chef hjälper dig att underlätta jobbet i framtiden. Du känner dig väldigt harmonisk.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu kommer du inte överrens med din partner och det färgar av sig på jobbet. Du är grinig och du säger saker som du inte borde säga. Om du inte ser upp så skaffar du dig fiender idag.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir vad du gör den till. Du har goda förutsättningar att lyckas med ett projekt om du bara är lite försiktig med detaljerna. Ibland faller du på målsnöret bara för att du slarvar när du nästan är klar.

 

Jungfru 23/8-22/9

Ekonomin ser bra ut, men det väntar en större utgift i slutet av veckan så försök att undvika att göra av med pengar idag. På arbetet fungerar det mesta som det ska och du jobbar mest med mindre projekt.

 

Vågen 23/9-22/10

Din åsikt väger tungt så håll inte inne med vad du tycker och tänker. Även om du inte tror att någon lyssnar på dig så kommer du att märka att det faktiskt blir en förändring om du bara påpekar felen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu satsar du mycket på arbetet och det gör att du inte har så mycket tid för din familj eller din partner. Du kan kompensera din ouppmärksamhet genom att överraska din älskade med en blomma ikväll.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen går riktigt fort och det gör att du inte hinner med några av de saker som du planerat att göra. Antingen skjuter du upp dem till imorgon eller så får du jobba över ett par timmar. Valet är ditt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att diskutera med din partner eftersom han/hon tenderar att bli överlägsen. Visa att du är minst lika intelligent som din käraste och att han/hon inte har något för att vara spydig mot dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du vara ute så mycket som möjligt, men du hindras av dina plikter. Har du tur kan du kanske smita hem lite tidigare och passa på och njuta av de sista ljusa timmarna utomhus. Solen ger dig massor av energi.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar egna initiativ idag och det är bra. Oftast är du den som följer efter snarare än den som leder. Idag känner du dig säker på vad du vill och därför är du trygg när du tar över ledningen.

 

 

Annons