Torsdag 29/4

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att vara snabb, korrekt och väldigt ordningsam. Tyvärr så har du svårt att vara noggrann, men du gör ditt bästa och ingen kan klanka på ditt tempo. Du kan vara väldigt snabb när du vill.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra även om du känner dig lite stressad över att du lovat en hel del. Om du bara lägger upp arbetet enligt ett schema så kommer du hinna allt du förutsatt dig och lite till. Mars ger dig den drivkraft du behöver.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir intensiv och det gillar du. När det är högt tempo, snabba puckar och tvära vändningar, då trivs Tvillingen som bäst. Det ger dig gott om utrymme att få använda din fantasi och din intelligens.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har ett problem som du måste får någon att hjälpa dig med. Frågan är om du vill medge att du brister i kunskap inom det här området. För dig blir det ett rejält slag mot din stolthet.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu satsar du på att vinna över en eller två av cheferna på din sida. Du gillar att ha kontroll och den skaffar du dig genom att bli vän med de som har makt. Kan du inte leda direkt så ser du till att påverka indirekt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag kommer du att upptäcka att din chef har begått ett rejält misstag, men frågan är om du har lust att påpeka det. Det verkar som att din chef inte tar kritik så bra och du vill inte vara den som blir utskälld.

 

Vågen 23/9-22/10

När du vill så kan du vara effektiv, i alla fall när det kommer till det område som du behärskar. Är det nya saker som du måste lära dig så väljer du oftast att ta det lugnt. Du vill vara säker på att du förstått allt helt rätt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och fartfylld. Visst är det mycket att göra, men så länge ni samarbetar så har du inga problem med att tempot är högt. På kvällen verkar du ägna dig åt någon fysisk aktivitet.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du vill gärna att din vän ska medge att du har rätt och han/hon fel. Tyvärr är inte den här frågan svart eller vit. Båda kan ha fel och båda kan ha rätt, det beror på ur vilken synvinkel man ser det hela.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lång och rätt så jobbig. Du har svårt att hitta något som du vill göra, allt känns tråkigt och invant. Fråga en kollega om ni kan byta arbetsuppgifter. Du kan behöva lite miljöombyte idag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lång och rätt så trist dag, men du biter ihop eftersom du vet att kvällen kommer att bli trevlig . Just nu får ditt privatliv kompensera för att ditt arbete är tråkigt. Du vill ha semester.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du skulle må bättre om du inte planerade så mycket utan tog saker och ting som de kommer. Ditt största problem är att du gör upp planer som inte går att fullfölja och det gör dig väldigt irriterad.

 

 

Annons