Fredag 30/4

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir trevlig. På arbetet är det full fart och timmarna försvinner i ett rasande tempo. Hemma umgås du med dina vänner. Det är skönt att kunna skvallra med människor som du kan lita på.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att ta egna initiativ idag. Helst skulle du vilja att någon sätter en lista på vad du ska göra i dina händer, men när det inte sker måste du försöka att motivera dig själv att komma igång.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig fredag då du passar på att umgås med dina arbetskamrater. Du ligger bra till den här veckan så du kan kosta på dig att ta en femminuters paus och skämta lite med dina kollegor.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det bra om du styr upp ett projekt redan från början. Jupiter ger dig en insikt som ingen av dina kollegor har. Du förstår det här projektet på ett personligt plan och det gör det lättare för dig att hantera eventuella problem.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska enformig, men kvällen blir rolig. För dig handlar det mest om att ta sig igenom arbetsdagen så fort som möjligt så att du kan ägna dig åt något roligare, som att umgås med kompisar eller äta en romantisk middag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen påbörjar du något som du borde väntat med till måndagen. Ibland blir du väldigt ivrig och då glömmer du bort att tänka rationellt. Just idag styrs du mycket av Månen och det gör att du agerar från hjärtat snarare än hjärnan.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen flyter på utan några incidenter. Du har trevligt på jobbet och det gör att dagen går fort. På kvällen väntar en överraskning. Det blir en riktigt annorlunda och festlig fredagskväll som du kommer att minnas länge.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att sätta ned foten och markera när det är något som du ogillar. Om du låter din kollega få fortsätta med sina ovanor så kommer inte ert samarbeta att fungera. Du måste ha en rak kommunikation med honom/henne.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir stressig. Eftersom du kom i säng sent igår är du trött på morgonen och det gör att du har svårt att få upp tempot. En kollega ger dig lite extra hjälp eftersom han/hon tycker synd om dig. Glöm inte att tacka honom/henne.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen får du möjlighet att ändra på något på ditt arbete. Det här är en hemlig dröm som du har haft, men som du inte vågat framföra tidigare. Passa på och gör det mesta av situationen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det ligger en förändring i ditt horoskop den här fredagen. Det verkar inte vara något omvälvande, men det kan påverka dig under lång tid. Kvällen ser social ut. Antingen har du gäster eller så är du bortbjuden.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen får du prova på att vara både flexibel och kreativ. Du har en del idéer, men du vet inte hur du ska kunna konkritisera dem. Ta hjälp av en kollega som har mer erfarenhet i ämnet än vad du har.

 

 

Annons