Lördag 1/5

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen så passar du på att umgås med vänner som du inte träffar så ofta. Det blir en trevlig dag med mycket utomhusaktiviteter. Kvällen blir tidig, du är trött efter en lång vecka.

 

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen passar du på att pyssla lite hemma. Det var länge sedan du hade möjlighet att ägna dig åt en hobby. Nu passar du på att ta upp det här intresset igen och du blir förvånad över hur roligt du tycker att det är.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du måste prata med din partner. Stjärnorna indikerar en konflikt mellan dig och en närstående. Tydligen handlar konflikten om oärlighet och om oförmåga att visa känslor.  Ni kan bara reda ut den här situationen om ni pratar med varandra.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen börjar ovanligt sent för din del. Du är seg på morgonen och har svårt att motivera dig till att hitta på något. När du äntligen lyckas ta dig ur sängen så får du en trevlig, men stillsam lördag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du dagen som den kommer. Uranus gör dig impulsiv och du har svårt att stå emot dina känslor. Om du känner för att köpa något så gör du det, inga vettiga argument i världen kan övertala dig om motsatsen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen passar du på att fixa lite hemma. Du tycker att det är skönt att vara ledig och ha tid över för familjen. För dig är det viktigt att det är mysigt och välkomnande hemma. Ditt hem är en oas där du vilar upp dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag ifrågasätter du det mesta. När din partner kommer med ett påstående så svarar du med ett varför. Du känner dig lite ilsken och vill gärna munhuggas. Det är en negativ effekt av Mars placering.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen möter du någon som gör ett starkt intryck på dig. Trots att du inte vill medge det så är du starkt attraherad av den här personen. För dig är känslor ett komplicerat ämne.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du skulle behöva prata med din vän om hans/hennes agerande den senaste tiden. Hon har varit väldigt provocerande och du har försökt att vara tålmodig men nu känner du att du har fått nog.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det här är en bra dag om du vill träffa vänner och umgås på ett avslappnat sätt. Undvik alla investeringar idag, ditt omdöme när det gäller affärer är dåligt och du kommer troligtvis ångra dig om du köper något som är dyrt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lagom på alla sätt. Du hinner umgås både med vänner och med familjen. Du slappnar av när du har människor omkring eftersom du inte hinner tänka på jobbet. En vän berättar något i förtroende för dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra lördag. Du hinner med både en del arbete och en hel del nöje. Kvällen verkar blir rolig men sen. Du möter människor som du normal sett inte skulle ta kontakt med och det gör kvällen ännu mer spännande.

 

 

Annons